Gigana -> RE: Frutolino, Rižolino, Keksolino... (8.10.2008 16:36:58)
|
Od svih navedenih lina, ja sam svom sinu prvo davala rižolino sa nekim voćem, a tek nakon osmog mjeseca sam počela davati čokolino, grizolino i frutolino. Keksolino nismo probali, jer ponekad koristim mljeveni keks sa mlijekom, u koji mu stavim obično bananu ili neku drugu voćku, ali nije isključeno da ću i to probati. Od glutena sam ga "čuvala" do 8. mjeseca, a onda sam mu počela davati lina sa glutenom i skontala da nema nikakve reakcije, pa nastavila sa upotrebom istih. Ne znam za vas, ali ja se trudim da ne budem toliko opterećena kad je ishrana u pitanju, sve dok se dijete zdravo hrani. A za mene zdrava ishrana podrazumijeva puno voća i povrća, kao i bjelančevina, a nikako grickalica, viršli, pašteta i drugog otpada. Nastojim da mu spremim svjež i zdrav obrok koji može biti i ukusan. [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Dakle, Najjda, mislim da ti ništa "ne rizikuješ" kad daješ "malo jabuke i mrkve i sasvim malo banane". Oprostite mi, ali to je moje mišljenje i nadam se da mi niko neće zamjeriti.
|
|
|
|