Suzana
|
Cure moje, hvala vam. Amrino, znala sam da ces savjetovati banku mlijeka... Ne mogu Amrino to, ja imam jako puno mlijeka hB, dvojica momcina se hrane bez problema, pa meni sada kad se priblize 3 h pocne kapati i nadolaziti, sama znas sto vise izvlacis da ce vise i nadolaziti, tu cu sebe dovesti da mi sve vise nadolazi i da dobijem mastitis, a njih dvojica eto jedu 5 x u toku dana kad su budni, i vjeruj da i tada budu hB siti, bljuckaju, povracaju visak. Ja sam se samo par puta ispumpala da preko noci muz nahrani, i onda kad mi jedan od njih dvojice tu siku ne podoji, ona se skameni, skameni se ako se ne probude 2 x u toku noci nego jednom - ponuda i potraznja je takva... U pravu si, moderno vrijeme i emancipacija, koliko je na neki nacin pomogla zeni, toliko je i odmogla... I ja mislim da ce imati jednu flasicu kada im bude 7 mjeseci, a ja na punom radnom vremenu, sta mogu - mislim da mi ne mogu biti bez mlijecnog obroka 8 h... I onda bi bilo OK da se taj balans uspostavi, ujutro podoj, popodne i navece, i naravno, ukoliko se nastave buditi i dalje u toku noci... Mamyca, Lejla, i vama hvala. Lejla, nakon 4 mjeseca, o Boze, kako se to pregura... Proud mom, razumijemo se, tako da su sve rijeci suvisne... Nadam se da vas nisam upeglala, ali vi majke me sada jedine mozete razumjeti. Jos jedno pitanje, s cim mogu pojacati vocni obrok da bude kaloricniji, vidjela sam neki keks, da li Hipp ili neki, kada se uvodi taj gluten, i da li ti keksovi imaju glutena... Pozdrav svima!