Mary10 -> RE: Srce puca... duša jeca :((( (23.4.2012 10:35:09)
|
Zao mi je sto se sve to tako zavrsllo, znam kako se osjecas i kakvu bol osjecas. Tvoja prica me jako dirnula i podpuno te razumjem jer sam sve to isto prosla prije 2 sedmice. Citala sam tvoju pricu i plakala jer znam kako je tesko pogotovo prvih dana. Bila sam trudna punih 18 sedmica sa drugom bebom. Otisla sam na redovni pregled i doktor mi je rekao da bebino srce ne kuca. Nema rjeci kojima se bol moze opisati. Najteze od svga je bilo cekati porod a zati da je beba mrtva. Isto sam morala proci prirodni porod i hvala dragom Allahu nisam imala problema s posteljicom kao ti. Kada se beba rodila, dobila sam u isto vrijeme i odgovor na sva pitanja koja sam imala, zasto se to desilo, sta je dovelo da srce samo prestane kucati. Imala sam idealnu trudnocu i sve je bilo super. Nazalost, pupcana vrpca je bila obmotana bebi dva puta oko vrata i to je dovelo do smrti mog sina. Moja beba je prelijepo izgledala, imala sam priliku da ga vdim dobro zagrlim i imam prelijpu sliku bebe u svojoj glavi koju cu zadrzati do kraja svog zivota. Tesko jeste ali moramo biti jake za nase starije sinove. Imam isit problem kao i ti, moj sin ima samo 15 mjeseci i jako mu bude tesko kada vidi da placem. On mi pomaze u svemu ovome jako puno, on je jedino bice zbog koga se moram boriti i ici dalje. Budi jaka i zelim samo da ti kazem da nisi sama. Placi kada osjetis potrebu, ja sam u kontaktu s par zena koje su izgubile bebu u 5-om mjesecu trudnoce kao i ja tako da mi to jako pomaze. Djelimo iskustva i tjesimo jedna drugu. Hvala dragom Allahu pa imamo starije mrvice da nam budu vodilja u ovako teskim danima. Budi jaka zbog svog starijeg sina.
|
|
|
|