Malenaoduvijek -> RE: Prehlada - kasalj, zacepljen nosic (14.1.2011 11:53:52)
|
IZVORNA PORUKA: bebacha Mene brine sto Alen vise ne povraca slajma od caja jabuka i luk,izbacuje pljuvackom minimalne kolicine a kasalj je bas bas sazrio i nos mu curi,gusto.a kaslje skroz malo. Ajla mi opet pomalo tesko dise,kao da hrope i navece uzasno hrce i ko da se na momente bori za dah,al se ne budi,ne kaslje,ne slini.kad je bila na prvoj kontroli s mjesc dana doktor je rekao da ce imat problema s nosem,izgleda da su to obadvoje povukli na mene.jel mogu da joj je to od zacepljenog nosa ili su grajnici,ja sam operiosala treci krajnik pa se toga bojim,ljetos smo bili kod specijaliste jer je imala uzasan kasalj koji je gusio,samo je dobila inhalacije,nije spominjo krajnike a i ja zaboravi pitat u kakvom su stanju.imal neko iskustva s ovim moj stariji ima grozne krajnike, u snu isto tako hropce, skoro hrce jer su u krajnici grozdasti kako je dr rekao a nosic mu je mali jos iako ce mu sada dvije godine.to su izgleda problemi sa kojima se moramo boriti dok ne budu malo veci pa ili op ili da prodje samo.ako beba nema ture ja se ne bih brinula, a inace najbolje otici kod orl da on to pogleda. sretno
|
|
|
|