Hanady RR -> RE: Prehlada - kasalj, zacepljen nosic kod bebe do 2g (5.12.2010 22:56:58)
|
prenos posta sa danom 05.12.2010.godine IZVORNA PORUKA: taurus IZVORNA PORUKA: Hanady RR Tužna sam jer mi je mlađa djevojčica bolesna I baš sam tužna radi toga.... da samo na njenom mjestu mogu biti ikako koliko kašlje nije 48 sati spavala kako treba pile mamino draga Hanady je li suhi kašalj ili iskašljava ako je skroz suhi i toliko traje ne bi bilo loše da joj daješ samo pred spavanje pholcodin sirup za djecu, da može spavati mirno ja sam protivnik hemijskih sirupa za kašalja ali nekad su oni jedino rješenje ja svom R tako dajem pholcodin po jednu kašikicu da bismo imali mirnu noć i za dan-dva bude bolje, a u međuvremenu ide biljni sirup po izboru IZVORNA PORUKA: Apotekarka Sad mi naumpade Hanady da sam ko dijete imala stalne upale grla imam ih i sad,samo bez kaslja,a kad sam bila manja kuhali su mi caj od orahove ljuske to najbolje smiruje kasalj znam da sam ga mrzila piti i ruzan je skroz ali bi mi pomagao..
|
|
|
|