sanjica -> RE: Prehlada - kasalj, zacepljen nosic (7.10.2009 13:20:12)
|
Hvala Bebano, nadam se da neće biti nekih većih problema i da je to ipak samo obična prehlada, te da će sve to brzo i lako proci, kao i tvom sinčiću. Jutros sam zvala kući, rekli su mi da je normalno jela i da je spavala sat vremena, temperatura blago povišena još uvijek, ne kašlje još. Danas sam mislila kupiti aquamaris kapi za bebe, Nisita nisam koristila, pa možda ću uzeti onda Nisita kapi da probam, Koliko sam shvatila da je jako bitno da se bebi/djetetu ne slijeva sekret iz nosa u grlo, jer to onda moze izazvati upalu uha, kašalj i bronhitis. Pa vidjet ćemo ova 2-3 dana kako će biti, ako temperatura i dalje bude prisutna, ići ćemo pedijatru. Danas ću zamoliti šefa da ranije izađem , jer stalno mislim na svoju curicu, baš sam nekako uznemirena iako je u sigurnim rukama. Ove gore savjete što sam našla, napisala sam jer su druge mame koje su koristile navedene metode i pripravke i rekle su da su im pomogli, a ovaj sirup sa lovorom posebno (uz njega ide isto dosta tečnosti zbog razbijanja šlajma). Nadam se da će isto nekom i ovdje pomoći da djetetu olakša stanje prehlade, kašlja i začepljenog nosića. Uskor nam stiže i zima, p nije loše znati. Ja ću ih svakako primjeniti, prije odlaska pedijatru. Srdačan pozdrav
|
|
|
|