Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Za Vas koji ste već spremile i spremate ... 29.7.2012 21:38:44
Hanady RR
Ženice mi smo rukdak dobile za rođkas također... ali danas sma iza BBI vdijela knjižaru ZORO ( do azela i maje noktići) piše raspordaja svega... knjige po 1, 2 i 3... ima i na izlogu ruksaka...pa nebi bilo zgorega da pogledate.
dalje nike u BBi ima fino sniženje i do 70% na nekim kolekcijama...a na izlogu su lijpi ruksaci...
eh...nedavno je u Importane centru bilo sniženje od 20 i 30 % na komletan asortiman...a imaju ruksake u ponudi ...
i obavezno pogledajte exkluziv u ulici koševo..mislim nanaika da je vaša kombinacija odatle...imaju lijepe ruksake a nekako mi se u prethodnim godinama činilo da i bez sniženja nisu preskupi...a kvalitetan porgram imaju
RE: Za Vas koji ste već spremile i spremate ... 29.7.2012 21:52:34
nanika
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
i obavezno pogledajte exkluziv u ulici koševo..mislim nanaika da je vaša kombinacija odatle...imaju lijepe ruksake a nekako mi se u prethodnim godinama činilo da i bez sniženja nisu preskupi...a kvalitetan porgram imaju
Jeste, iz te knjizare je nas ruksak i stvarno je super. Meni se najvise svidja sto nije tezak.
RE: Za Vas koji ste već spremile i spremate ... 29.7.2012 21:56:12
Hanady RR
divno.. naša je torbica za stavri za fizičko odatle...i nju smo na poklon dobili inače ja sma dosta malih ruksaka i u godinama prije djeci na poklon uzimala kod njih... mi imamo i sad ruksačiće i putnu torbu i one torbe snjeguljica...stavrno su i lijepi i kvalitetni... sad cijene variraju...al nisu mi preskupi...
naš je ruksak plaćen previše...al eto taj kitty neki amana zman tetka joj kupila... nije težak...lijepo joj stoje ručne na ramenima i preko leđa nije preširok...
mada da nije dobila taj sigurno bi dobila iz snjeguljivu il zvončicu iz exkluziva
RE: Za Vas koji ste već spremile i spremate ... 19.3.2013 12:22:41
Hanady RR
ja znam da su prošle godine target ruksaci bili na sniženju u maju :) u svjetlosti
mi smo dobili na poklon jer je tetak željela đaka prvaka počastiti za nadolazeći rođendan tada...
super se pokazao , i djetetu i mami ...
a nosit će ga sigurno i iduću školsku godinu
RE: Za Vas koji ste već spremile i spremate ... 19.3.2013 12:32:21
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: bananica
znaci svjetlost, cini mi se da tamo nikad ne bih otisla traziti ruksak
naš je uzet tu...svjetlost kod okretaljke skenderija...
imaju oni divnoga izbora baš ai tradiciju ...
exluziv obići...njihov porgrame ruskaka je također dobar i često su na sniženjima... recimo d aH nije dobila ovaj dobila bi snjeguljicu ruksak 100%
RE: Za Vas koji ste već spremile i spremate ... 19.3.2013 12:34:47
bananica
exluziv sam imala u planu obici, pratila sam pisanja od predhodnih prvacica , jos dodajem svjetlost i vjerujem da cemo naci ruksak i ostalu pratecu opremu
RE: Za Vas koji ste već spremile i spremate ... 19.3.2013 12:44:57
Hanady RR
pročitaj i za pribotr...najskuplji će se pokazati najeftinijim
recimo flosmateri i bojice Bic ili štadler... olovka grafitna Bic ...one sa aplikacijama maca i cica smao za ukras vjeruj mi...i dobra je TOZ penkala
nama su se super pokazale bojice i flomasteri iz exluziva faber casrtell , veća pakovannja sa većim izborom boja, u bojicama imaju tro sa dvostranim bojama i 13 ostalih boja....komlet bojica je do kraja išiljila i iskoristila prvo polugodište za drugu smo uzeli bojice nove iste marke...flomasteri još nisu potoršeni
pernica nemoj onu veliku na spratove teška i nepotrebna... šiljalo sa kutijicom, najbolje se pokazalo marke maped gumica pelikan obična bijela, sve u bojama ili tvrde deru im knjige i sveske a dosta ih koriste vjeruj
et...mama da ti pomognem... sveske ne uzimaj dok ne trebaju...išarat će ti ih bezveze ako ih ne korite prvo polugodšte kao mi... kad budu trebale onda neka budu to target sveske...
i da najbolji su u svjetlosti okviti za knjige providni univerzalni
RE: Za Vas koji ste već spremile i spremate ... 19.3.2013 15:51:34
M kao Mama
bananive ja sam svojoj kupila ruksak teg+rgetov i dvije pernice target, hello kity, dakako, sve plaćeno mislim 119 km, knjižara neka neugleda u kralja tomislava, u njoj nema šta nema
u svetlosti nema target zveli su neku drugu robu, i nekoako su im čudni oblici ruksaka, a u ekskluzvu je prpuh, barem je tako bilo u utorak prošli
RE: Za Vas koji ste već spremile i spremate ... 19.3.2013 19:43:57
mamaajna
pingi zakon kvaliteta i povoljne cjene,nema kineske robe,sin je 8 razred i pribor i sveske su nas dosle oko 70km,al stvarno iskoristi sve do maximuma.prosle godine na polu godiastu naletim na snizenje targetovih rusaka 60km,ove godine mu uzela jos jedan za 50km,zene kupujte rusake oko nove godine,tada su na extra snizenjima
RE: Za Vas koji ste već spremile i spremate ... 19.3.2013 22:03:38
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: tajra
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
pročitaj i za pribotr...najskuplji će se pokazati najeftinijim
recimo flosmateri i bojice Bic ili štadler... olovka grafitna Bic ...one sa aplikacijama maca i cica smao za ukras vjeruj mi...i dobra je TOZ penkala
šiljalo sa kutijicom, najbolje se pokazalo marke maped gumica pelikan obična bijela
sveske kad budu trebale onda neka budu to target sveske...
Sve potvrdjeno i kod nas...
Najvise nas je patilo trazenje bojice za lice...
ovaj set iz exluziva faber casrtell , veća pakovannja sa većim izborom boja, u bojicama imaju tro sa dvostranim bojama i 13 ostalih boja...na dvostranom je boja lica
RE: Za Vas koji ste već spremile i spremate ... 21.3.2013 22:11:28
M kao Mama
hajd hvala ja baš jučer bila u ekskluzivu maklo gledala, rekoh da i to uzmem lakše je, pomalo, pa ona teta kaže dobro i jedno i drugo,
nego žene ja sam lali prije tri godine u jednom marketu kupil aneke bojice barbi i miki maus, no name marka, oko 3 km,ali su predobre, kao da su gumirane, nit pucaju, nit se brzo troše, da mi je opet te pronači