Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Pozitivni primjeri,one su uspjele, mozes ... 28.3.2012 12:50:37
leona81
IZVORNA PORUKA: vjestica
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
IZVORNA PORUKA: leona81
naravno meni pise malo iznad normale:) jos malo mi fali da udjem u odjecu prije trudnoce:) a onda do idealne tezine, ako postoji takva
ovo je dobro...učinila si korak i dosljedna si
i od mene sve hoću da napišem, kad sma te neki dan vidjela da si super smršala, ali i ne samo to, nego super izgldeaš, zračiš i imaš ten za poželjeti ovo pišem zato što mnoge žene nakon skidanja kila izgledaju iscpljeno i imaju loš ten, ovako mi se čini da si super režim ishrane uvela, dijeta koja je istovrmeneo i zdrava i dobro utiče na tebeb (ja sam inače protivnik dijeta)
joj hvala ti punooo , iako to sve mozda samo tako izgleda ali nije u realnosti - imam strasan problem s kozom, previse je suha, valjda zbog ove nase vode, nista mi ne pomaze, jedva cekam ljeto da dodjem sebi malo...a i kosa mi je jako stradala - uopste mi nije jasno zasto? i to je sve krenulo nizbrdo nakon poroda, prije je sve bilo super...mucim se s tim vec 2 i po godine...uzimala sam i razne vitamine, pijem 2-3 l vode dnevno, mazem se svaki cas ali ona je i dalje suha...ali mi Dukan zaista super odgovara, s tim da sam ja ukljucila vocku dnevno i znam nekad zgrijesiti kad osjetim da mi je lose ili da me boli glava - padne mi pritisak valjda...inace izgleda da mom organizmu odgovaraju proteini koje sam ja u sustini prije jako malo konzumirala a sa UH sam se prejedala a nista dobro mi nisu donijeli...sumnjam da cu stomak ikada vratiti u normalu btw ti super izgledas i ne znam kako si izgledala sa 50ak ali mislim da ne trebas imati ni grama manje, uostalom ides na aerobik i to kod Hitlera(to ja od milja njemu tepam)
RE: Pozitivni primjeri,one su uspjele, mozes ... 28.3.2012 13:10:48
Hanady RR
leona kupi ricinusovo ulje... imaš u eurofarm aporetakama 100 ml 3 km.... sedmično jednom jaje umuti stavi 5-6 kapi ricinusa i stavi pakung na glavu pod najlonksu kesu... operi kansije regularno kao što pereš kosu....
dalje draga...ukini rep... vezanje kose je najviše umrtvi, opada i lomi se.... to znam iz iskustva... i kad vežeš kani se gumica čvrstih...kupi one mekane tzv ''znojinice''
RE: Pozitivni primjeri,one su uspjele, mozes ... 28.3.2012 13:15:18
Visnja RR
Leona imas na toj temi negdje masku sa cimetom za kosu...ona ozivljava kosu i sprijecava opadanje ...probaj...ja sam vec zaradila kafice na racun te maske
RE: Pozitivni primjeri,one su uspjele, mozes ... 28.3.2012 13:17:37
Visnja RR
evo
"Mešavinu od tri kašike toplog maslinovog ulja, kašike meda i kašičice cimeta u prahu nanesite na kosu i držite oko 15 minuta, a zatim isperite. Upotrbom ovog preparata postiže se željeno dejstvo u veoma kratkom roku."
RE: Pozitivni primjeri,one su uspjele, mozes ... 28.3.2012 18:52:05
Rabi
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
Leona imas na toj temi negdje masku sa cimetom za kosu...ona ozivljava kosu i sprijecava opadanje ...probaj...ja sam vec zaradila kafice na racun te maske
Jesi zaradila......ja sam cini mi se i rucak obecala, ali te nikad nisam cas_tila
Slijedeci susret ja cas_tim aBd Pa barem nekim sokicem, kaficom....Morel
RE: Pozitivni primjeri,one su uspjele, mozes ... 28.3.2012 18:53:59
Rabi
evo
"Mešavinu od tri kašike toplog maslinovog ulja, kašike meda i kašičice cimeta u prahu nanesite na kosu i držite oko 15 minuta, a zatim isperite. Upotrbom ovog preparata postiže se željeno dejstvo u veoma kratkom roku."
RE: Pozitivni primjeri,one su uspjele, mozes ... 28.3.2012 19:46:46
leona81
jos jedno pitanje - koliko cesto da stavljam masku i koji si ti sampon koristila nakon maske?
RE: Pozitivni primjeri,one su uspjele, mozes ... 28.3.2012 20:39:00
Rabi
IZVORNA PORUKA: leona81
jos jedno pitanje - koliko cesto da stavljam masku i koji si ti sampon koristila nakon maske?
Smijem li ti ja odgovoriti Ja sam stavljala prije svakog pranja kose. Ne znam koliko tacno puta sam je stavila, ali znam da sam prestala jer mi je kosa buknula rasti, a opadanje je prestalo posle prvog tretmana Kosu sam prala fitoval samponom.
RE: Pozitivni primjeri,one su uspjele, mozes ... 28.3.2012 20:46:28
SdZ
kosa buknula rasti
Ako stvarno tako pocinje rasti- poslat cu ja tebi rucak u Sarajevo iz Cazina.
Moja ne opada, ali prije 4-5 godina mi je naglo opalo dosta kose i toliko se prorijedila i nikad je nisam uspjela povratiti. Isla sam na razne tretmane, potrosila brdo novca i nista. Probam i ja ovo. Moze li pomoci i masnoj kosi?
RE: Pozitivni primjeri,one su uspjele, mozes ... 28.3.2012 21:23:55
Rabi
IZVORNA PORUKA: SelmydZanky
kosa buknula rasti
Ako stvarno tako pocinje rasti- poslat cu ja tebi rucak u Sarajevo iz Cazina.
Moja ne opada, ali prije 4-5 godina mi je naglo opalo dosta kose i toliko se prorijedila i nikad je nisam uspjela povratiti. Isla sam na razne tretmane, potrosila brdo novca i nista. Probam i ja ovo. Moze li pomoci i masnoj kosi?
Meni je posle poroda i posle 4 mjeseca dojenja kosa bila katastrofa....mislim, bila sam bukvalno procelava Ali bas BUKVALNO!!!! I Boga mi dragog, meni je kosa buknula rasti posle ove maske Probaj, nemas sta izgubit' samo mozes dobit'
RE: Pozitivni primjeri,one su uspjele, mozes ... 31.3.2012 11:50:47
eko beba
ne znam koiki mi index, ali moja 3 kg viška me ubijaju već 3 mjeseca ... doduše tješim se da još dojim ... pa će kasnije spasti, pa je još i bila užasna zima, uglavnom zatvoreni u kući ... ali mojih 57 na visinu od 168 cm jedva iščekujem ...tad mi je osjeaj da mogu da poletim, lagana sam sama sebi, nekako i gipkija, sve što obučem dobro stoji, nema šlaufa kad obučem farmerice (a sve su mi niskog struka) ... ma divota ... samo još da dodjem na 57 . Neki kažu da sam premršava tad, ali meni tako godi ta kilaža ... tijelo osjećam kao pero ... eto proljeća, pa ću valjda u naredna tri mjeseca uspjeti 3 g skinuti. Držim fige svima koji su u procesu
RE: Pozitivni primjeri,one su uspjele, mozes ... 4.4.2012 1:23:04
Ella_H
Veesela hvala sto objasni sta sam mislila. Savjeti tipa Hanady, Lady i ostalih zenica koju su uspjele smrsati su normalno realni i jako cjenjeni s moje strane, ali ja cesto dobijem savjet od prijateljica koje jedu ko kamion a izgledaju ko metla kako smrsati . To sam samo mislila nista lose. Danas na rucku dok ja jedem salatice i komadic pizze s vodom, mrsavica ide 4 puta i trpa sa svedskog sola, popi 2 L kole i ode kuci i sve to ispred mene masaAllah reko dobrog joj metabolizma. Normalno ovo su rijetki primjeri, ali moram priznati da sam bila ljubomorna . Ja sam uvijek mislila udebljala se od trudnoce, manje aktivnosti, promjena stila zivota bla bla bla i to sam nekako par godina ostavila na miru, medjutim kad hecim rece nalaze ja ostadoh paf, prije svega savjetujem svim zenicama da provjere nalaze i tacno vide na cemu su. Nekazem da su kg dosle bez gore navedenih razloga ali kako ih skinuti jos uvijek provjeravam cake. Hanady gdje se nalazi taj recept za celer i limun? Voljela bi probati ako nista procistio bi organizam.
RE: Pozitivni primjeri,one su uspjele, mozes ... 4.4.2012 1:36:39
Hanady RR
250 gr. celera i pola kg.limuna izrezanog na kockice ukuhati u 1 litar vode , da kljuca 10 min i pustiti da se ohladi. ohladjeno procjediti i piti svako jutro na tašte po 1 dl. Uzasnog je ukusa da vas pripremim ali nakon toga mozete pojesti bananu npr. (pogotovo ako drzite ovu banana dijetu) Ima super efekat , cak do 2 kg za 10 dana provjereno a nije tesko, skupo niti previse zahtjevno. Ova mjera napravljena vam moze biti 7-8 dana.