leona81 -> RE: Pozitivni primjeri,one su uspjele, mozes i ti ! (28.3.2012 12:50:37)
|
IZVORNA PORUKA: vjestica IZVORNA PORUKA: Hanady RR IZVORNA PORUKA: leona81 naravno meni pise malo iznad normale:) jos malo mi fali da udjem u odjecu prije trudnoce:) a onda do idealne tezine, ako postoji takva[sm=hudicek1.gif] [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] ovo je dobro...učinila si korak i dosljedna si[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] i od mene sve hoću da napišem, kad sma te neki dan vidjela da si super smršala, ali i ne samo to, nego super izgldeaš, zračiš i imaš ten za poželjeti [sm=smiley1.gif] ovo pišem zato što mnoge žene nakon skidanja kila izgledaju iscpljeno i imaju loš ten, ovako mi se čini da si super režim ishrane uvela, dijeta koja je istovrmeneo i zdrava i dobro utiče na tebeb (ja sam inače protivnik dijeta) joj hvala ti punooo[sm=smiley1.gif][sm=smiley9.gif], iako to sve mozda samo tako izgleda ali nije u realnosti - imam strasan problem s kozom, previse je suha, valjda zbog ove nase vode, nista mi ne pomaze, jedva cekam ljeto da dodjem sebi malo...a i kosa mi je jako stradala - uopste mi nije jasno zasto? i to je sve krenulo nizbrdo nakon poroda, prije je sve bilo super...mucim se s tim vec 2 i po godine...uzimala sam i razne vitamine, pijem 2-3 l vode dnevno, mazem se svaki cas ali ona je i dalje suha...ali mi Dukan zaista super odgovara, s tim da sam ja ukljucila vocku dnevno i znam nekad zgrijesiti kad osjetim da mi je lose ili da me boli glava - padne mi pritisak valjda...inace izgleda da mom organizmu odgovaraju proteini koje sam ja u sustini prije jako malo konzumirala a sa UH sam se prejedala a nista dobro mi nisu donijeli...sumnjam da cu stomak ikada vratiti u normalu[sm=hudicek1.gif] btw ti super izgledas i ne znam kako si izgledala sa 50ak ali mislim da ne trebas imati ni grama manje, uostalom ides na aerobik i to kod Hitlera(to ja od milja njemu tepam)
|
|
|
|