Anoniman -> RE: Pozitivni primjeri,one su uspjele, mozes i ti ! (27.3.2012 10:16:47)
|
IZVORNA PORUKA: jasmin IZVORNA PORUKA: veeseelaa IZVORNA PORUKA: Amelaa RR Ova tema nije stavljena da bih neko uvidio da li je debeo ili ne, nego primjeri kako se sve moze kad se hoce. Molila bih samo da clanovi ne idu OT, da tema bude od koristi nama svima, da ovdje kometarisemo uspjehe ovih zena, nas samih I budemo neizmjerna podrska medjusobno. ma ne znam u kojem pravcu da gonim da ne idem OT mislim da je jako bitno priznati sebi da imaš viška kg, ja se ko fol otimam od te realnosti a Bgm realno bi trebala smršati imam 70 kg, visoka sam 1,70.... bar 4-5 kg treniram, ne jedem poslije 18 sati izuzev vikenda kad se malo opustim al ništa.... uvijek 70 kg nema mi pomoći, dijete ne volim, ne da mi se nikako s tim deverati, nikada nisam ni probala..... Gospoja,Vas BMI je idealan,tacnije 24.2 i preporucuju Vam zadrzati Vasu tjelesnu tezinu,tako opusti se :). Jasmin, da te demantujem. Ko 'ganja' idealnu kilazu za svoju visinu ona ide tako sto se od visine oduzme 110, te dobijes broj kg koje 'trebas' imati. Na visinu od 170 treba imati 60kg.
|
|
|
|