dady -> RE: Vaše mišljenje o GAK-u u Vašem gradu (29.1.2010 20:58:23)
|
IZVORNA PORUKA: ena0002 IZVORNA PORUKA: n1kky pozdrav svima :) zao mi je sto ovu temu dizem negativnim postom, ali to je nasa realnost... prije 10 dana mi se najbolja prjateljica porodila u GAK Kosevo na carski rez...trudnocu joj ej vodio dr.Dekovic, ali je bio na odmoru mjesec dana koji je kacio i termin njenog carskog... otisla je kod profesorice Dizdarevic i pitala je jel bi je ona htjela raditi...naime profesorica joj ej vodila trudnocu prva 4 mjeseca jer je trudnoca visokog rizika... prof.Dizdarevic je pristala bez ikakvih problema, rekla joj kad da dodje i sve divno krasno... nedjeljom je smjestena u bolnicu, u pon u 9 sati zakazan carski... profesorica joj je dosla u ponedjeljak oko 8 sati rekla joj da ce je uskoro pripremati...da bi je pred sam carski ostavila, navodno ima nesto hitno da zavrsi... njoj su dali anesteziju bez da je znala ko ce je raditi... probudila se na intenzivnoj i koga god je pitala ko ju je radio govorili su joj da ce joj se reci u viziti ili ce taj doktor doci da je pogleda... prebacena je sa intenzivne i pustena kuci 3 dana po porodu...kazu nema potrebe da je vise tu i ona i beba su dobro.... 7 dan po porodu joj se rana zagnojila, imala je konstantno temperaturu i ode na GAK...urade joj UZ i ustanove da u njoj ima nesto 10cm dugu i 5 siroko, moraju je otvarati... nisu mogli naci nikoga da je otvara jer naravno nece niko tudje greske da popravlja...i tad sazna kako ju je radio neki doktor koji je ustvari bio na godisnjem ali taj dan dosao da nesto zavrsi na klinici i usput je operirao... moj i njen muz i njen otac su taj cijeli dan bili na klinici, profesoricu su nasli ujutro, ona navodno taj dan nece biti na klinici i nemoze joj ona raditi OP, ali naci ce se neko...i nakon toga vise je nisu mogli naci... popodne su otisli kod Gavrankapetanovica i zaprijetili mu tuzbom (cura lezi na klinici, rastaje se sa zivotom, a niko da joj pridje a o necemu drugom i da ne pricam) i on nazove GAK i nasao se dokt da je uradi... izvadio je 250ml gnoja i posteljicu (!!!!!!!!!)....jedan od slojeva koji su trebai biti siveni nema ni jednog sava...cini mi se misicni sloj ali nisam sigurna... nisam mogla vjerovati... jos je na GAK-u, temperatura joj nikako ne spada, drenovi nikako da se primire, na antibioticima je, radili su joj neke nalaze, ali i to samo jer joj otac i muz vise gore i svadjaju se sa doktorima... i sta lijepo reci o klinici i doktorima gore...ja zaista nemam rijeci... sorry na dugom postu, ali sam morala bijes izbaciti iz sebe... Evo ovo citam i ne mogu da vjerujem sta se sve desava [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image].....bas mi je zao tvoje prijateljice [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image] ...nadam se da ce se brzo oporaviti.....a zasto ne reci koji je dr. radio, ako vec nije uradio kako treba onda neka se svugdje prica o njegovoj nestrucnosti [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] Ja ne mogu sebi da dođem!!![sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]Užasno!!! Stvarno o ovom treba javno definitivno!!![sm=smiley19.gif]
|
|
|
|