RE: Kupovina namjestaja (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Savjeti (za) domaćice

Poruka

mamana -> RE: Kupovina namjestaja (14.3.2014 10:00:15)

Imate li neku preporuku za neku firmu koja radi američke plakare (prioritet je kvalitet).

Hannica -> RE: Kupovina namjestaja (14.3.2014 10:10:08)

IZVORNA PORUKA: mamana

Imate li neku preporuku za neku firmu koja radi američke plakare (prioritet je kvalitet).

A gdje tacno?

mamana -> RE: Kupovina namjestaja (14.3.2014 10:17:03)

U Sarajevu

vila_7 -> RE: Kupovina namjestaja (14.3.2014 10:21:51)

svaka ce ti uraditi kvalitetnu u zavisnosti od cijene. Radim u FIS-u i imaju plakari po narudžbi,ali sav materijal ti biras - jeftiniji,skuplji,...

salmy -> RE: Kupovina namjestaja (14.3.2014 10:21:52)

Sogal plakari u Kolodvorskoj extra lik [sm=smiley20.gif] i kvalitet

mamana -> RE: Kupovina namjestaja (14.3.2014 10:24:03)

Sogal plakari u Kolodvorskoj extra lik i kvalitet

Imaš li neki kontakt i  znaš li možda kako se kreču cijene

salmy -> RE: Kupovina namjestaja (14.3.2014 10:29:59)

Imaš li neki kontakt i znaš i znaš li možda kako se kreču cijene

Sorry zovu se Komandor( ja pobrkala sa njima) evo citam narudjbenicu
033 615 316...Šentada..nas je bio 1.655,OO..hahahhaah...biras kavlitet drveta kao i boju..imas i skupljih..Divan je vlasnik bas susretljiv..
Sretno draga

Hannica -> RE: Kupovina namjestaja (14.3.2014 10:30:10)

IZVORNA PORUKA: vila_7

svaka ce ti uraditi kvalitetnu u zavisnosti od cijene. Radim u FIS-u i imaju plakari po narudžbi,ali sav materijal ti biras - jeftiniji,skuplji,...

Ma nece svako,neko od kvalitetnog materijala napravi namjestaj sa puno gresaka.[sm=hudicek1.gif]

mamana -> RE: Kupovina namjestaja (14.3.2014 10:32:16)

033 615 316...Šentada..nas je bio 1.655,OO..hahahhaah...biras kavlitet drveta kao i boju..imas i skupljih..Divan je vlasnik bas susretljiv..
Sretno draga

Hvala, možeš li mi reči koje su dimenzije

salmy -> RE: Kupovina namjestaja (14.3.2014 10:35:01)

Sretno draga

Hvala, možeš li mi reči koje su dimenzije

oko 2,5 metra je dizina..visina isto.. ali je pola staklo koje je valjda skuplje...odes fino kazes zelje i cestitke on ubaci u komp i da ti sliku tvog plakara

M kao Mama -> RE: Kupovina namjestaja (14.3.2014 11:08:57)

IZVORNA PORUKA: vila_7

ja imam ambijentin bračni krevet to je nešto vrhunsko, za svaku pohvalu, soba iz domavije plačena oko 3 tisuće je pola na smeću, a iovo stalo akobogda nadam se da će brzo u vječita lovišta, kada akobogda inšala budemo opremali nanovo stan samo ću iz FIS-a sve da uzmem stvarno sam prezadovoljna

mamana -> RE: Kupovina namjestaja (14.3.2014 11:20:12)

Ma to nije uopšte puno s obzirom na dimenzije. Kod mene dužina 1,45x2,20. Danas poslije posla ću svratiti.

salmy -> RE: Kupovina namjestaja (14.3.2014 11:26:03)

Ma to nije uopšte puno s obzirom na dimenzije. Kod mene dužina 1,45x2,20. Danas poslije posla ću svratiti.

u svakom slucaju su jeftiniji od sogal plakara..raspitaj se jos

mamana -> RE: Kupovina namjestaja (14.3.2014 11:41:45)

Ma Sogal je bezobrazno skup.

Anoniman -> RE: Kupovina namjestaja (14.3.2014 11:57:22)

IZVORNA PORUKA: salmy

Imaš li neki kontakt i znaš i znaš li možda kako se kreču cijene

Sretno draga

I nama su oni radili. Bili su najpovoljniji, ekstra susretljivi, profesionalni, imaju garanciju 12 godina.

Moj ti je savjet da ides od salona do salona i trazis njihovu ponudu za svoj plakar. Vidjeces razlike u cijeni. Nas je jedan te isti plakar, od istog materijala, rasporeda i diemnzija od salona do salona kostao u razlici i do 900KM.
Idi u Domaviju, Primus B., Lineu, Komandor(sad se zovu BMB ili MBM, tako nesto, u Sentadi su), Fis, Begex, Reik i sl.

vila_7 -> RE: Kupovina namjestaja (14.3.2014 12:05:13)

Jos ti je najbolje da odmah bar rucno ucrtas skicu ormara - tad ce ti jos bolje cijenu reci- znaci pazi i tu na materijal - vise polica,veca cijena, nemoj da ti kantaju sa sve 4 strane jer nema potrebe (onda jedino moras paziti kad postavljas i da ti rubove iverice uredno odrade), vise ladica-opet visa cijena,..... pazi na sve-sjedi i vidi sta ti zapravo sve treba a sta ti nije od velike vaznosti [sm=smiley1.gif]

mamana -> RE: Kupovina namjestaja (14.3.2014 12:07:16)

Ma neda mi se hodati po tin salonima zato i tražim ovdje preporuku. Begex je takođe poskup mi smo prije par godina kod njih radili kuhinju i poslije sam vidjela da sam mogla proči i jeftinije na drugom mjestu. Ako kažeš da daju garanciju 12 godina onda je to kvalitet nema šta, samo još da vidim cijenu.
U svakom slučaju hvala za info.

Neca xxx -> RE: Kupovina namjestaja (14.3.2014 12:21:49)

Da li je neko pravio plocasti namjestaj u "Studio 8"? Nalaze se u ulici Dz. Bijedica. U stometarki.

mamana -> RE: Kupovina namjestaja (14.3.2014 12:28:08)

Jos ti je najbolje da odmah bar rucno ucrtas skicu ormara - tad ce ti jos bolje cijenu reci- znaci pazi i tu na materijal - vise polica,veca cijena, nemoj da ti kantaju sa sve 4 strane jer nema potrebe (onda jedino moras paziti kad postavljas i da ti rubove iverice uredno odrade), vise ladica-opet visa cijena,..... pazi na sve-sjedi i vidi sta ti zapravo sve treba a sta ti nije od velike vaznosti

Hvala za savjet, obratit ću pažnju na sve ukazano.

muaaa -> RE: Kupovina namjestaja (16.8.2014 10:57:59)

Trebaju mi 2 kauca ili nesto slicno,na izvlacenje,udobna prije svega za djeciju sobu.Imamo na sprat ali sad cu to maknuti i kauce ubaciti....preporuke molim?

Emica_sa -> RE: Kupovina namjestaja (16.8.2014 11:55:47)

IZVORNA PORUKA: muaaa

Trebaju mi 2 kauca ili nesto slicno,na izvlacenje,udobna prije svega za djeciju sobu.Imamo na sprat ali sad cu to maknuti i kauce ubaciti....preporuke molim?

pogledaj ovdje

http://sinkro.com/webshop/txt.php?id_kat=2&naslov=Sofa%20beds

muaaa -> RE: Kupovina namjestaja (16.8.2014 12:26:36)

IZVORNA PORUKA: Emica_sa

IZVORNA PORUKA: muaaa

pogledaj ovdje

http://sinkro.com/webshop/txt.php?id_kat=2&naslov=Sofa%20beds

hvala Emice...

Kakvi su ovi klik/klak...jel ima neko?

SREĆNA -> RE: Kupovina namjestaja (16.8.2014 12:36:34)

imala sam ja , dodduše iz udobnosti, bio je katastrofa, neudoban i raspad sistema, kvalitet velika O.Eh sad možda je sinkro bolji mada čisto sumnjanjam bar što se tiče ovog klika

muaaa -> RE: Kupovina namjestaja (16.8.2014 13:22:13)

Ovako nesto mi se svidja...jel ima kod nas?

http://images.kika.com/db/kikaV5/phpthumb/cache/c/c7/c7c/cache_srcc7cf87eb026618c2a70d5bb5819105d5_parf6e0b439561e51be8484c300f2bebf02_dat1363595415.jpeg

Emica_sa -> RE: Kupovina namjestaja (16.8.2014 13:24:20)

ne moze da otvori link nije dobar

Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 19 [20] 21   Sljedeća stranica >   >>