RE: Kupovina namjestaja (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Savjeti (za) domaćice

Poruka

M kao Mama -> RE: Kupovina namjestaja (14.10.2013 15:43:25)

Azra vidi ovo

http://www.jysk.ba/4/58/657/1229870/a/catalog

i ja uz njihove posteljine kupim onaj čaršpav na navlačenje na Ciglanama kod jedne žene domaća proizvodnja, pamuk, znaš kako su kvalitetni, 8 km za ovu dimenziju od ove posteljine

aazra -> RE: Kupovina namjestaja (14.10.2013 23:36:52)

Hvala Alma, i meni je nekako laknulo kad smo odustali od Domavije, jer imala sam neki predosjecaj i ti si me jos dodatno uvjerila da ih zaobiđemo [sm=smiley31.gif]

Što se posteljine tice, danas sam i ja vidjela da su u Jysku na akciji "disney" posteljine 35 KM, ali tek za dva dana, medjutim isli u igraonicu pa svratili u Bagatelu i tu kupimo posteljinu - nisu autici, vec neki kao krugovi, elipse na tamno - plavoj podlozi, svidjeli mi se pravo ti "svemirski" motivi pa nisam puno razmisljala.

Ionako imamo deku "cars", lani smo postavili i ukrasnu tapetu sa slikom auta, tako da nam svima godi malo promjene pa i Bilal se zagledao u ove apstraktne motive, njemu je ionako svo vrijeme bilo svejedno, samo ga zanima novi krevet [sm=jezicek.gif]

Ipak kupili smo u Jysku tanki jorgan, tj. štep - deku zaista imaju raznovrstan izbor i po cijeni i po kvaliteti, mi smo kupili jedan od 20KM, nasla sam jedan da nije puno "napuhan" [sm=smiley1.gif]

Hannica -> RE: Kupovina namjestaja (18.10.2013 20:50:17)

Da li neko ima iskustva sa dogtas exkluziv namj. Ja i mm danas trazili po Sarajevu garnituru za dnevni boravak,bili u doktasu,domaviji,dalasu,natuzzi-ju,eco neki [sm=smiley36.gif]. Svidjelo n se nesto u dogtasu,nisu bas ni jeftini pa me zanima kvalitet. I da li postoji jos neki salon namjestaja u Sa,malo bolji?

canim -> RE: Kupovina namjestaja (18.10.2013 20:52:28)

Jeste bili u belloni ? Oni imaju fin namjestaj, imas i cardin ali bellona je bolji. Pogledaj na njihovoj stranici modele.

...Ima i alfemo i njihovu stranicu mozes pogledati.

Hannica -> RE: Kupovina namjestaja (18.10.2013 21:03:06)

Bellona ima i u Ze,to smo gledali.
Sto je Malagic zatvoren,da nije negdje odselio?

canim -> RE: Kupovina namjestaja (18.10.2013 21:07:40)

Malagic ne znam, jeste isli u Kaleu?
Bio je nekad salon Urban na ciglanama jeli jos uvijek radi? oni su imali finih materijala, tj sve su se navlake skidale i mogli su se prati u masini.

Visnja RR -> RE: Kupovina namjestaja (18.10.2013 21:11:29)

IZVORNA PORUKA: Hannica

Bellona ima i u Ze,to smo gledali.
Sto je Malagic zatvoren,da nije negdje odselio?

to traje mjesecima...i uvjek se pitam gdje je sad?

Hannica -> RE: Kupovina namjestaja (18.10.2013 21:12:10)

Nismo,ima kalea u Vitezu,vjerovatno je mm vec prekrizio.[sm=smiley36.gif]
Kad ti nista ne treba u koji god salon udjes sve lijepo,a kad trazis da kupis nigdje nista.[sm=smiley36.gif]

Hannica -> RE: Kupovina namjestaja (18.10.2013 21:13:56)

IZVORNA PORUKA: canim

Bio je nekad salon Urban na ciglanama jeli jos uvijek radi? oni su imali finih materijala, tj sve su se navlake skidale i mogli su se prati u masini.

E,to je za mene,da se moze prati svake sedmice.[sm=smiley36.gif]

niki83 -> RE: Kupovina namjestaja (18.10.2013 21:41:00)

IZVORNA PORUKA: canim

E,to je za mene,da se moze prati svake sedmice.[sm=smiley36.gif]

Hannice meni su one sofe iz Ikee extra, sto svojom jednostavnoscu i linijom, sto tim "prekrivacima" koji se skidaju najnormalnije i peru.. Tako da cemo mi cekati sa kupovinom dok nam se Ikea ili nesto slicno ne priblizi [sm=smiley36.gif]

canim -> RE: Kupovina namjestaja (18.10.2013 21:53:34)

Tvornica koja proizvodi urban namjestaj je sila navlake upravo za ikeu zato i imaju taj stil navlaka, kad sam zadnji put bila u ikei vidjeli smo i neke drvene stolice koje su proizvedene u BiH.

aidana -> RE: Kupovina namjestaja (18.10.2013 21:57:39)

Bice Ikea sljedece godine u Zagrebu, taman kad ja budem aBd selila u novi stan[sm=smiley1.gif]

niki83 -> RE: Kupovina namjestaja (18.10.2013 22:05:49)

Ma znam za Zg, ali nije ni to bas blizu za dovesti sofe [sm=smiley36.gif]
Pitam se da li ce nekad sinuti ideja da dodju i u BiH [sm=zmeden.gif]
Canim nisam znala za taj Urban namjestaj ..

ananas_ze -> RE: Kupovina namjestaja (18.10.2013 22:08:07)

IZVORNA PORUKA: niki83

idi bona u Bohu odnesi sliku i napravit ce ti, bar su nam rekli da rade sta god zelis [sm=smiley1.gif]

hatepsut -> RE: Kupovina namjestaja (18.10.2013 22:41:37)

IZVORNA PORUKA: ananas_ze

idi bona u Bohu odnesi sliku i napravit ce ti, bar su nam rekli da rade sta god zelis [sm=smiley1.gif]

Ja sam u Bohi radila ugaonu,po svojoj zelji.lijepo nacrtali k kazem hocu ovako,ovako i ovako.izabrala platno i ljudi mi napravili.bas sam zadovoljna.inace,ugao mi se jastucima s kojih se navlake skidaju i perive su u masini.

Hannica -> RE: Kupovina namjestaja (18.10.2013 22:46:39)

IZVORNA PORUKA: ananas_ze

To su mi komsije,preko puta. Mogla bih nadgledati radov

ananas_ze -> RE: Kupovina namjestaja (18.10.2013 22:49:35)

i ja sam zadovoljna njihovim radom, a cijene su bas povoljne [sm=smiley1.gif]

niki83 -> RE: Kupovina namjestaja (18.10.2013 23:04:58)

Moji su roditelji isto radili kod njih garnituru, i nisu zadovoljni uslugom, npr. rok za koji kazu da ce biti gotovo je duplo duzi, a ni materijal nije onaj koji su izabrali oni, dosla im je garnitura sa drugom nijansom..
Mi smo svoju ugaonu isto sa jastucima radili prije 5 god. u Fantasiju, i nisu losi stvarno, urade isto tako sve kako zelis, ali meni je lepeza onih materijala i boja totalno out, presareno..itd. Jedva da mozes naci platno koje je u jednoj boji..tako da su kod mene cvijetni jastuci [sm=smiley29.gif][sm=smiley36.gif]
Nekad je neka forumasica postavila sliku svog dnevnog boravka ovdje, i na njoj su extra dvije sofe, sad cu probati da nadjem na compu.
Evo je, bas su mi simpa ove.
[img]http://www4.slikomat.com/13/1018/wc5-sofe.jpg[/img]

niki83 -> RE: Kupovina namjestaja (18.10.2013 23:28:35)

ili ovo:
http://www.ikea.com/de/de/catalog/products/S19886009/7

ananas_ze -> RE: Kupovina namjestaja (18.10.2013 23:30:40)

Moji su roditelji isto radili kod njih garnituru, i nisu zadovoljni uslugom, npr. rok za koji kazu da ce biti gotovo je duplo duzi, a ni materijal nije onaj koji su izabrali oni, dosla im je garnitura sa drugom nijansom..

nama je uradjeno na vrijeme sa materijalom koji smo mi izabrali, a i kavalitetom smo hB za sad zadovoljni...

hatepsut -> RE: Kupovina namjestaja (18.10.2013 23:51:01)

Ja vec drugi put radim kod njih,prva garnitura je jos uvijek u odlicnom stanju,ja sam sad htjela malo promjene i sarenila [sm=smiley1.gif].uradjeno u roku i onako kako sam ja htjela.oni reklamcije uvazavaju tako da znajuci sebe sigurno bi se zalila.

niki83 -> RE: Kupovina namjestaja (19.10.2013 0:00:45)

Nemojte me vas dvije sad ovdje razapeti [sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif] ali stvarno je kod nas tako bilo.

Pikapolonica -> RE: Kupovina namjestaja (19.10.2013 0:34:13)

Da li neko ima iskustva sa dogtas exkluziv namj. Ja i mm danas trazili po Sarajevu garnituru za dnevni boravak,bili u doktasu,domaviji,dalasu,natuzzi-ju,eco neki [sm=smiley36.gif]. Svidjelo n se nesto u dogtasu,nisu bas ni jeftini pa me zanima kvalitet. I da li postoji jos neki salon namjestaja u Sa,malo bolji?

AP Interijeri na Dobrinji.
Mi smo kompletan stan kod njih opremili.
Ispostovali su sve nase zelje, rok isporuke bio sasvim uredan.
S tim da nisu bas jeftini, ali i ovdje vazi ona "kol'ko para, tol'ko muzike..."

Hannica -> RE: Kupovina namjestaja (19.10.2013 11:29:22)

Kakve su cijene, odprilike? Ne ocekujme da cu za 1000 KM kupiti namjestaj iz snova, ali ne planiram ni 10000 dati za garnituru.[sm=smiley36.gif]

Hannica -> RE: Kupovina namjestaja (19.10.2013 11:32:53)

Niki lijepe su mi ove sofe sa slike, i mi trazimo nesto u tom fazonu. A sto se Bohe ticemne bih komentarisala, nikad nisam vidjela nista od njihovog namjestaja. Ili bar mislim da nisam.[sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>