Anoniman -> RE: Internet (28.10.2010 17:52:58)
|
do ovoga mjeseca sam koristila adsl od 8 GB... svaki mjesec nam ostajalo po nekih 1-2 GB... eh sad meni malo nije jasno, kako toliko trosite ako ne skidate nista sa neta ili ne visite na youtube... jer ja sam bas upratila, da youtube trosi malo vise mb, ali sve ostale stranice su ok... download-ujem svakodnevno i muziku i filmove i svasta nesta, visim na RR, FB, jos par stranica... mislim, izvinite, ali sve je do vas kako i sta koristite... a sto se tice brzine, malo ispitajte situaciju u vasim naseljima sa instalacijama... kod mene dok je bila ona stara instalacija, uzas... ma nije moglo ni naopako... ali od kako je malo osvjezena, pici ko ludo... npr. stranicu bilo koju otvara za max. 5 sec... video nikad ne prekida... a evo ovog mjeseca sam ukljucila i MojaTV, gdje je adsl neogranicen, pa cu vidjeti na kraju mjeseca sta ce mi kazati... jer koliko sam ja upoznata ova "fer osnova" na koju se poziva BH Telecom je u stvari 40 GB mjesecno, pa sad, vala da rak raka ne mogu potrositi 40 GB nikako... a sto se tice interneta kao interneta, mogu bez njega ali bez RR ne mogu... [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley31.gif[/image]
|
|
|
|