pocahontas -> RE: EU ukida termine mama i tata?! (19.3.2012 13:56:44)
|
IZVORNA PORUKA: veeseelaa .oni možda to upravo i žele-da se prašina diže kako bi se pažnja usmjerila na takve skupine i zajednice... pa ja rekoh sad će paljba po istospolnim brakovima a ja ih podržavam dobro bi bilo da imaju dvije opcije, za njih i za nas ja ne mogu reći da ih podržavam, ali nemam ništa protiv zaista.ko voli nek izvoli..ali sada se već brinem dokele ovo ide...prvo legalizacija brakova, pa djeca....dijete je vec apriori predodređeno da raste po meni u takvoj devijantnoj sredini i da od starta smatra da je tako nesto normalno,.mozda sam ja ogranicena, ali meni ovo nije bas normalno..neki poremećaj hormona negdje mora bitim, ali to nije tema danasnje emisije [sm=smiley13.gif][sm=smiley36.gif] ja samo kazem, kad im Bog dragi bude dao da sami sebi stvore djecu, a sto je do sada bilo nemoguće da dvije zene same ili dva muskarca sama bez učešća surogat roditelja stvore djecu, onda ću totalno biti ok s takvim zajednicama...do tada, lomim se i ne znam sta da mislim iskreno [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|