D_K -> RE: Nasa kreativnost (28.1.2014 17:55:12)
|
IZVORNA PORUKA: R&T@ IZVORNA PORUKA: almondray IZVORNA PORUKA: bebacha hvala i meni ce jedan draga duša kupit u tugri pa poslat nego koje ljepilo za raspucan izgled da kupim I mene ovo zanima. Ja imam artdeco sitnije pukotine ali brate dragi ni pod lupom ih nisam nasla.Komtam mozda sam nesto pogresno uradila[sm=zmeden.gif] Set croko crakle... Sastoji se od medijuma od kojeg raspucava boja i boje "koja puca"... Koliko debelo nanesete medijum tolike su pukotine... Bitno je susiti 6 sati izmedju dva koraka... A postoji i prozirni lak koji puca... On se ne kupuje u setu... opa Mile, vidi organizatorice i informacija [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] dedera, slike na uvid. jesi li ti bila na jos nekoj radionici, sta si radila, sta planiras? nema, spremamo se za novi swap punom parom [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] madamx - prekrivac je famozan.. ja sam sebi planirala kupiti masinu za sivenje, to mi je jednostavno must have u kuci jednog kreativca [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] ringe_raja - super su ti radovi [sm=smiley20.gif] ja sam jutros nesto nalijepila, gledala sam slike na hobby artu pa sam na taj fazon nesto nasmugala.. spremila sam i kutijice za poklone, metnucu slike poslije. kontam se ima li smisla da stavim nesto za humanitarni BB za subotu.. dajte savjete..
|
|
|
|