bebacha -> RE: Nasa kreativnost (28.1.2014 12:47:30)
|
IZVORNA PORUKA: madam x IZVORNA PORUKA: almondray IZVORNA PORUKA: madam x http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/585/cra2.jpg Malo sam se na raspustu igrala .[sm=zz_wub.gif] [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] odlično.Jeli komplikovano raditi patchwork? Ja skupljam od starijeg majice vec godinama i imam namjeru aBogd jednog dana napravit mu prekrivac .Samo se bojim da ce taj dan kad dodje on biti preveliki i ismijati me samo [sm=smiley36.gif] Komplikovano nije ali treba vremena. Ja uopšte nisam vješta na mašino, znači, ko je spretniji, još bolje. I ja sam svoj naum u glavi imala 4 godine. A neće te niko ismijati, ovo je kod nas postala omiljena dekica cijele porodice i uvijek je u dnevnoj, pripravna. Čak je jednom išla i u auto[sm=smiley36.gif] Hvala cure na pohvalama [sm=smiley27.gif][sm=smiley1.gif] P.S. ( I ja pripremam neki dekupaž, bebacha)[sm=smiley1.gif] zarazit ces vidjet ces,ja hodam po kuci i trazim sta cu bojit[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] ja vec odavno mjerkam ove dekice al ja i masina na vi[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]eno je stoji u spavacoj
|
|
|
|