RE: Nasa kreativnost (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Napravimo zajedno

Poruka

R&T@ -> RE: Nasa kreativnost (7.12.2013 20:04:57)

http://www.ringeraja.ba/forum/m_2006525/mpage_1/key_/tm.htm#2006528

Posebna tema [sm=bravo.gif]

RR swap (Prva razmjena RR kreativki)

[sm=smiley27.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]

scarlett -> RE: Nasa kreativnost (7.12.2013 20:30:18)

IZVORNA PORUKA: DM

IZVORNA PORUKA: scarlett

Ja inače ne volim da bilo gdje učestvujem, ali eto ... da me organizatorica ne bi prozivala ... [sm=smiley36.gif]

Prijavljujem sebe i sestru koja nije članica foruma, Scarlett & Yasemin (4 predmeta). Ja radim nakit, broševe, oslikavanje stakla, sestra radi nakit, heklanje, pletenje, dekupaž i prodaje repromaterijal za nakit.

Je li tvoja sestra sa tvojim malcem danas bila na Ilidži?

Jeste! [sm=smiley1.gif]

A štoooo?[sm=smiley36.gif]

DM -> RE: Nasa kreativnost (7.12.2013 20:47:57)

IZVORNA PORUKA: DM

Ja inače ne volim da bilo gdje učestvujem, ali eto ... da me organizatorica ne bi prozivala ... [sm=smiley36.gif]

Prijavljujem sebe i sestru koja nije članica foruma, Scarlett & Yasemin (4 predmeta). Ja radim nakit, broševe, oslikavanje stakla, sestra radi nakit, heklanje, pletenje, dekupaž i prodaje repromaterijal za nakit.

Je li tvoja sestra sa tvojim malcem danas bila na Ilidži?

Jeste! [sm=smiley1.gif]

A štoooo?[sm=smiley36.gif]

Da budem sigurna[sm=smiley36.gif]
Znam ti sestru[sm=smiley14.gif]

scarlett -> RE: Nasa kreativnost (7.12.2013 21:31:42)

Pa kako znaš da mi znaš sestru kad mene ne znaš? [sm=smiley1.gif] Il si zaključila iz moje priče? Morala sam je nazvati da je pitam. Jestel' vas dvije danas stajale na stanici?

DM -> RE: Nasa kreativnost (7.12.2013 21:35:17)

Pa kako znaš da mi znaš sestru kad mene ne znaš? [sm=smiley1.gif] Il si zaključila iz moje priče? Morala sam je nazvati da je pitam. Jestel' vas dvije danas stajale na stanici?

Jesmo, skontah iz priče(nakit jasemin, repromaterijal....) i eto tako.

D_K -> RE: Nasa kreativnost (8.12.2013 6:06:26)

IZVORNA PORUKA: vila_7

D_K nema problema [sm=smiley36.gif] Nego ove sad nisam uspjela lakirati (citala sam da je za FIMO najbolji lak za camce pa sam taj i kupila) , nego prijateljica me zove pita kako smije prati pa sam rekla rucno al kontam valjda je OK ako nije lakirano [sm=smiley1.gif]

izvini, mislila sam da ti je mekana fimo pa hoces da je ucvrstis lakom [sm=smiley1.gif]
moze se prati. lagano da ne spadnu ukrasi ali konta to i ona sigurno. jesi li ukrase zalijepila ili si ih prije pecenjapricvrscivala na osnovu - to uvijek mozes malo ljepilom pojacati jer mogu spasti.
ako si preko presla lakom onda je sve ok, i ovi maleni ukrasi se pod lakom fiksiraju i to je u redu a i mogu se prati.
sad lakiras ravne predmete pa nije frka, ja sam na neke fimo kuglice stavljala lak za camce pa se znao guliti. na ravnim povrsinama to nije slucaj. skontala sam za kuglice da sam natrackala previse, moguce je da treba staviti samo taaanki sloj na njih.

EEDITH -> RE: Nasa kreativnost (9.12.2013 16:00:25)

koju vrstu papira da kupim za sjenilo za lampu?

almondray -> RE: Nasa kreativnost (10.12.2013 7:27:39)

IZVORNA PORUKA: eldinky

koju vrstu papira da kupim za sjenilo za lampu?

Lupam sad...možda rižin?

almondray -> RE: Nasa kreativnost (10.12.2013 7:39:37)

Ima li tu neka glinamol majstorica?
Htjela bi napravit hand jewelry display .
E sad dali je izvodivo da utisnem svoju ruku u glinamol da bi dobila kalup , sa obje strane posebno , pa recimo to onda sastavim i izlijem gips (meni zvuči neizvodivo).
Ili da probam sa vajanjem pa kud puklo da puklo [sm=smiley36.gif]

DM -> RE: Nasa kreativnost (10.12.2013 8:20:46)

IZVORNA PORUKA: almondray

Ima li tu neka glinamol majstorica?
Htjela bi napravit hand jewelry display .
E sad dali je izvodivo da utisnem svoju ruku u glinamol da bi dobila kalup , sa obje strane posebno , pa recimo to onda sastavim i izlijem gips (meni zvuči neizvodivo).
Ili da probam sa vajanjem pa kud puklo da puklo [sm=smiley36.gif]

Po ovaj savjet odi kod stomatologa/zubnog tehničara da ti objasni kako se uzima otisak(ne znam kako0 se zove materijal kojim oni to rade) i onda se u taj otisak nalijeva gips koji se osuši i imaš ruku(na isti princip rade pripremu za proteze).
Ako ti nije suviše ružno-uzmi medicinske rukavice i nalij u njih gips i ëto to ruke!

Miracle*3 -> RE: Nasa kreativnost (10.12.2013 14:59:30)

Jao ne mogu ti sad poslati link ali je skroz jednoszavno.
Izmes postolje u kuje stavis 2-3 sarafa ili eksera. A smjesu gipsa iulzlijes u onu malo deblju rukavicu gumenu za ciscenje. I onda dok se skroz ne stvrdne stavis tu dasku da ekseri udju u gips. Kad se stvrdne okrenes i rasporis rukavice

almondray -> RE: Nasa kreativnost (11.12.2013 8:31:18)

IZVORNA PORUKA: Miracle*3

Jao ne mogu ti sad poslati link ali je skroz jednoszavno.
Izmes postolje u kuje stavis 2-3 sarafa ili eksera. A smjesu gipsa iulzlijes u onu malo deblju rukavicu gumenu za ciscenje. I onda dok se skroz ne stvrdne stavis tu dasku da ekseri udju u gips. Kad se stvrdne okrenes i rasporis rukavice

Misliš li na ovo?
Možda bi sa S brojem i da nekako spriječim širenje prstiju ličilo na nešto[sm=zmeden.gif]
DM mislim da je njihov materijal preskup , a na kraju krajeva možda bude i to rješenje.
Hvala na savjetima!

bebacha -> RE: Nasa kreativnost (11.12.2013 8:51:55)

zubni tehnicari koriste obicni alabaster gips i plavi gips radi preciznosti al tebi taj nije plavi nije potreban

vila_7 -> RE: Nasa kreativnost (11.12.2013 9:08:42)

IZVORNA PORUKA: D_K

IZVORNA PORUKA: vila_7

D_K nema problema [sm=smiley36.gif] Nego ove sad nisam uspjela lakirati (citala sam da je za FIMO najbolji lak za camce pa sam taj i kupila) , nego prijateljica me zove pita kako smije prati pa sam rekla rucno al kontam valjda je OK ako nije lakirano [sm=smiley1.gif]

izvini, mislila sam da ti je mekana fimo pa hoces da je ucvrstis lakom [sm=smiley1.gif]
moze se prati. lagano da ne spadnu ukrasi ali konta to i ona sigurno. jesi li ukrase zalijepila ili si ih prije pecenjapricvrscivala na osnovu - to uvijek mozes malo ljepilom pojacati jer mogu spasti.
ako si preko presla lakom onda je sve ok, i ovi maleni ukrasi se pod lakom fiksiraju i to je u redu a i mogu se prati.
sad lakiras ravne predmete pa nije frka, ja sam na neke fimo kuglice stavljala lak za camce pa se znao guliti. na ravnim povrsinama to nije slucaj. skontala sam za kuglice da sam natrackala previse, moguce je da treba staviti samo taaanki sloj na njih.

hvala mnogo na objasnjenju..... SAd imam par narucenih,pa znaci posto ih ne lijepim, samo da ih tankim slojem lakiram i to ide poslije pecenja jelde? I koliko dugo treba da se osuse? Jel ih najbolje kistom lakirati?

D_K -> RE: Nasa kreativnost (13.12.2013 12:59:57)

ja lakiram kistom i poslije ga operem u razredjivacu.
tanki sloj jer se odlicno razlijeva. sav visak bi ti kapao.
samo tanko [sm=smiley1.gif]
ja ostavim preko noci da se osusi - to je najsigurnije.

scarlett -> RE: Nasa kreativnost (15.12.2013 15:20:04)

Neki novi pokušaji

http://imageshack.us/photo/my-images/801/v3nb.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/28/uus2.jpg/

salmy -> RE: Nasa kreativnost (15.12.2013 15:21:24)

Neki novi pokušaji

http://imageshack.us/photo/my-images/801/v3nb.jpg/

divno je..svjecnjak je li?

scarlett -> RE: Nasa kreativnost (15.12.2013 15:26:07)

Može biti, ali ne mora. Ukoliko je svjećnjak, treba malo veća svijeća, jer ne male ne mogu da se stave pa upale, nije ih moguće dokučiti.

Ovo je napravljeno od tegli, malo ukrasne trake, ljepilo, akrilne i konturne boje, gliteri :)

Trenutno sam u tom folu [sm=smiley36.gif]

scarlett -> RE: Nasa kreativnost (15.12.2013 15:31:56)

Suprug će mi poluditi kad se vrati s puta. [sm=smiley36.gif]
Kad radim nakit i broševe, danima nam je dnevna okićena repromaterijalom, gotovim nakitom spremnim za slikanje, nemaš se kud okrenut. Stalno prigovara, nema kud sa svojim stvarima. Sve ladice i police su prekrivene mojim knjigama i pripremama i kad radim i kad ne radim.
Sad sam i kuhinjski sto zauzela bojama, teglama, ljepilima,... [sm=jezicek.gif]

almondray -> RE: Nasa kreativnost (15.12.2013 15:36:35)

Suprug će mi poluditi kad se vrati s puta. [sm=smiley36.gif]
Kad radim nakit i broševe, danima nam je dnevna okićena repromaterijalom, gotovim nakitom spremnim za slikanje, nemaš se kud okrenut. Stalno prigovara, nema kud sa svojim stvarima. Sve ladice i police su prekrivene mojim knjigama i pripremama i kad radim i kad ne radim.
Sad sam i kuhinjski sto zauzela bojama, teglama, ljepilima,... [sm=jezicek.gif]

I kod mene je isto ovako bilo ali od kad je beba stigla sve sam dovela u red.Sad sam sve preselila u hodnik , mm mi je nabavio komodu samo za moje džidže , sve je super uredno ali kreativnosti i inspiracije nema [sm=smiley13.gif] otišla sa neredom[sm=smiley19.gif]

scarlett -> RE: Nasa kreativnost (15.12.2013 15:47:03)

Ma ja mislim da i kada bih kupila neku komodu, ne bi mnogo pomoglo, jer imam lošu naviku da volim da mi je sve pri ruci u navali inspiracije [sm=jezicek.gif]

Dok bih ja to spakovala i otpakovala iz komode, uhhh...

To što nemaš trenutno inspiracije je sasvim normalno, vjeruj to je smao prolazna faza, ja cijelo ljeto ništa nisma pipnula, a sada ne znam šta bih prije, svašta nešto mi pada na pamet, idem na neke radionice, al' teško se fokusirati i krenuti u nekom pravcu.

Meni su super oni tvoji kompletići za bebe. Mislim da to moraš malo bolje izreklamirati, onda ti ne bi trebala inspiracija, imala bi sigurno dosta posla. [sm=smiley27.gif]

Vinetu -> RE: Nasa kreativnost (15.12.2013 19:13:44)

Pratim vas redovno... k'o kakvu super emisiju ; ))
SUPER STE KREATIVNE!!!

almondray -> RE: Nasa kreativnost (15.12.2013 20:21:45)

Dok bih ja to spakovala i otpakovala iz komode, uhhh...

Meni su super oni tvoji kompletići za bebe. Mislim da to moraš malo bolje izreklamirati, onda ti ne bi trebala inspiracija, imala bi sigurno dosta posla. [sm=smiley27.gif]

Prođe me volja za svim.
Ma ja sam polijena i što se reklame tiče [sm=smiley36.gif] ,možda do ljeta poradim na tome[sm=smiley36.gif]
Vinetu [sm=smiley31.gif] generacijo naša mala jeste dobro?

Vinetu -> RE: Nasa kreativnost (15.12.2013 21:10:39)

Virnem ja tu i tamo svaki dan... al' pritisle obaveze pa se ne stignem javiti. Čekam raspust.

almondray -> RE: Nasa kreativnost (16.12.2013 9:03:04)

Miracle*3 nemam smajlija sa šibom a rado bi te kritikovala[sm=smiley36.gif] pa sto nam nisi javila na vrijeme za emisiju?Ili sam ja jedina neupućena[sm=zmeden.gif]
Ima li još medijskih ličnosti među vama?[sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>