|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Nasa kreativnost
12.12.2012 15:19:24   
canim
Izadjes na bascarsiju na tramvajsku pa predjes ulicu kao da ćeš prema sebilju ali ne ideš dole nego odmah desno uz glavnu ulicu, radnja se nalazi s tvoje lijeve strane, tu negdje gdje je i ona radnja sa posteljinama i cvjecara je u istom nizu, ma nemozes je fuliti nikako.

(odgovor članu aidana)
Neposredna veza do poruke: 501
25.12.2012 14:28:56   
D_K

IZVORNA PORUKA: canim

Imas tugru art galeriju, blizu one tramvajske stanice na bascarsiji, oni imaju sve za decoupage, vjerovatno ima i facta to je na obali, ali nisam 100 posto sigurna za nju.

isla, vidjela, udavila prodavacicu s informacijama sto to meni treba (vjerujem da je ostala da koluta ocima user posted image user posted image ) i odusevljena sam.. evo gledam ove salvetice, cvjetici, saso mange.. hocu da pravim kuglice od fimo mase za ogrlicu i ukrasim ih cvjeticima - decoupage tehnikom user posted image user posted image
jedva cekam da probam i vidim kako ce ispasti..
canim - hvala na infu user posted image user posted image user posted image

Onaj pogled :))))

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 502
25.12.2012 14:32:43   
MicoTico

IZVORNA PORUKA: D_K

Imas tugru art galeriju, blizu one tramvajske stanice na bascarsiji, oni imaju sve za decoupage, vjerovatno ima i facta to je na obali, ali nisam 100 posto sigurna za nju.

isla, vidjela, udavila prodavacicu s informacijama sto to meni treba (vjerujem da je ostala da koluta ocima user posted image user posted image ) i odusevljena sam.. evo gledam ove salvetice, cvjetici, saso mange.. hocu da pravim kuglice od fimo mase za ogrlicu i ukrasim ih cvjeticima - decoupage tehnikom user posted image user posted image
jedva cekam da probam i vidim kako ce ispasti..
canim - hvala na infu user posted image user posted image user posted image

Postavi sličice obavezno

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 503
25.12.2012 14:36:22   
D_K
ako uspije experiment - obavezno..
pocela sam praviti kombinaciju kuglice od fimo mase i heklane kuglice - bež podloga - pa cu vidjeti kako ce to sve da izgleda. IN or OUT- sto bi rekla Hajdi..

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 504
25.12.2012 14:45:52   
palachinken
Danima mjerkam jedno ogledalo i njegov dosadni iveralni ram. Ja bih ga dekupažirala user posted image
Imam salavetice koje sam skupljala kao dijete, iako bih na njemu radije printove iz novina, hoću neki retro rock fazon. NAšla sam na wikihow postupak, te profi radnje s opremom me ne interesuju, ja cu se snalaziti s onim što nađem. Samo nemam gdje sušiti lak, nemam balkon...a strah me zbog djeteta da mi to bude u kuci.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 505
25.12.2012 15:03:20   
animagical

IZVORNA PORUKA: palachinken

Danima mjerkam jedno ogledalo i njegov dosadni iveralni ram. Ja bih ga dekupažirala user posted image
Imam salavetice koje sam skupljala kao dijete, iako bih na njemu radije printove iz novina, hoću neki retro rock fazon. NAšla sam na wikihow postupak, te profi radnje s opremom me ne interesuju, ja cu se snalaziti s onim što nađem. Samo nemam gdje sušiti lak, nemam balkon...a strah me zbog djeteta da mi to bude u kuci.

susi po noci u kupatilu, a otvori prozor?

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 506
25.12.2012 16:05:21   
canim
D_k drago mi je da si otišla u tu radnju, ma za hobi stvari su zaista super. Ja sam fimo nekad davno radila, čak sam i na kurs išla za izradu nakita od fimo mase, može se zaista divan nakit napraviti samo pazi kod pecenja da dobro rernu obrises jer fimo prilikom zagrijavanje oslobađa neke nezdrave materije, proguglaj malo na tu temu.
Cvijetice možeš praviti i od fimo mase, možeš naći upute svega na google i YouTube, sretno i slikaj nam da vidimo rezultate.

Palacinken ima se kupiti divnih saveta bas u tom retro fazonu, kao isječak iz novina ili neki stihovi s cvijeticima i sl.

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 507
25.12.2012 16:30:36   
Silver

pocela sam praviti kombinaciju kuglice od fimo mase i heklane kuglice - bež podloga - pa cu vidjeti kako ce to sve da izgleda. IN or OUT- sto bi rekla Hajdi..

D_K jesi li bila u TUGRI? Ako jesi, hajde mi reci please, koje ljepilo si uzela za salvetnu tehniku i jesi li uzimala lak??? i koji ? I ja sam napravila kuglice za ogrlice od das mase, pa bi ih decoupagirala, a i par kutija za kuhinje isto ;)

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 508
25.12.2012 20:43:32   
jasmin
U jednom od nezgodnih padova lampe u djecijoj sobi,otpadne dio keramike koji drzi gornji dio,pa nije nikako bila stabilna.
Tako da sam,za prvu pomoc,`posudila` pleteni detaljcic sa Rukajinog pulovera koji je nepotrebno `krasio` citav stajling,zatim sam uvezala gornji dio lampe za donji kroz prsten i ustabilila je. Onda...da sve ne bi izgledalo tak` zakrpljeno,dodam neki ukrasni detalj.
Kako je mm ovaj moj zahvat nazvao kreativnim,mecem na ovu temu,mozda se neko okoristi.

Vidi se uvezani dio...

user posted image

Ovakav je rezultat.

user posted image

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 509
26.12.2012 10:49:56   
D_K

D_k drago mi je da si otišla u tu radnju, ma za hobi stvari su zaista super. Ja sam fimo nekad davno radila, čak sam i na kurs išla za izradu nakita od fimo mase, može se zaista divan nakit napraviti samo pazi kod pecenja da dobro rernu obrises jer fimo prilikom zagrijavanje oslobađa neke nezdrave materije, proguglaj malo na tu temu.
Cvijetice možeš praviti i od fimo mase, možeš naći upute svega na google i YouTube, sretno i slikaj nam da vidimo rezultate.

Palacinken ima se kupiti divnih saveta bas u tom retro fazonu, kao isječak iz novina ili neki stihovi s cvijeticima i sl.

ovo nisam znala... thanx..
pravila sam ja cvjetice od fimo i super izgledaju nak uglicama za nakit ali sad zelim da probam kombinacije decoupage na fimo - bas me interesuje kako ce to izgledati.
ako saznate za neke kurseve za fimo javnite mi - sigurno bi mi koristilo..

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 510
26.12.2012 11:00:20   
D_K

IZVORNA PORUKA: Silver

D_K jesi li bila u TUGRI? Ako jesi, hajde mi reci please, koje ljepilo si uzela za salvetnu tehniku i jesi li uzimala lak??? i koji ? I ja sam napravila kuglice za ogrlice od das mase, pa bi ih decoupagirala, a i par kutija za kuhinje isto ;)

ljepilo mi je preporucila gospodja koja radi u Tugri, sinoc sam ga isprobala i odlicno je.. kupila sam i kist, isto po njenoj preporuci, za ovu tehniku trebaju mekani i ovaj je super.
ja vec imam neki finish koji sam kupila u OBIju i on daje mat izgled a to mi bas treba pa cu probati sa njim. u Tugri imaju i mat i sjajni finish i onaj za ispucali izgled, znaci sve zavisi kakav efekat zelis da postignes.
moja preporuka ti je da se obratis gospodji u Tugri i ona ce ti sigurno dati preporuku sta treba da kupis.. user posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 511
26.12.2012 11:31:28   
canim
D_k ja sam na kurs fima išla u Nahli ali davno, ne znam dali još uvijek imaju taj kurs.

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 512
26.12.2012 12:09:17   
Honey3
D_K je li skupo to sto si uzimala za decoupage ??

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 513
26.12.2012 14:02:24   
D_K

IZVORNA PORUKA: zaha

D_K je li skupo to sto si uzimala za decoupage ??

nije.. salvete se prodaju na komad - 40 pf, lak je mozda oko 4 KM a kist oko 3 KM..
ne brini, nisu žara cijene user posted image

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 514
26.12.2012 14:04:24   
D_K

D_k ja sam na kurs fima išla u Nahli ali davno, ne znam dali još uvijek imaju taj kurs.

odlicno, poslacu ja njima mail.. pitala sam u CEC-u ali kazu ono standardno 'odlicna ideja, razmoricemo je', jest jednako nula bodova user posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 515
28.12.2012 8:38:34   
bebica1989

ev sad cu da vam pokazem moj unikatni nakit ribice ev pogledajuser posted image

< Poruku je uredio bebica1989 -- 28.12.2012 8:41:01 >

Ne vezimo srce za dunjaluk,jer samo tad bice nam lako podnijeti iskusenje.....

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 516
28.12.2012 8:45:45   
bebica1989
http://www.dodaj.rs/f/2Z/QB/2iQQexdQ/317113382302330072068170.jpg

(odgovor članu bebica1989)
Neposredna veza do poruke: 517
28.12.2012 8:46:22   
bebica1989
user posted image

Neposredna veza do poruke: 518
28.12.2012 8:49:02   
bebica1989
user posted image

< Poruku je uredio bebica1989 -- 28.12.2012 8:50:03 >

Neposredna veza do poruke: 519
28.12.2012 8:51:06   
bebica1989
user posted image

Neposredna veza do poruke: 520
28.12.2012 8:52:11   
bebica1989
user posted image

Neposredna veza do poruke: 521
28.12.2012 8:52:39   
bebica1989
user posted image

Neposredna veza do poruke: 522
28.12.2012 8:53:15   
bebica1989
user posted image

Neposredna veza do poruke: 523
4.1.2013 0:36:43   
D_K
bebice, bas ti je lijep nakit. ja sam nekad kupila zicu ali se nisam usudila da probam raditi sa njom nesto. moras biti bas precizan..

ja obecah staviti sliku kad zavrsim ogrlicu.. ovo je verzija broj 2, prva je bila sa velikim heklanim kuglicama i sve je bilo previse masivno.. ovo je bolje ali moram jos pojacati ovaj dio koji drzi sve, pretanko mi je..

http://imageshack.us/a/img585/5827/fimodecoupage.jpg
http://imageshack.us/a/img248/7042/fimodecoupage1.jpg

kad sam u zamahu heklanja, napravila sam curama jedan rajf. tacnije, dodala na vec postojeci glat rajf - heklanje.

http://imageshack.us/a/img12/3060/rajf.jpg

Neposredna veza do poruke: 524
4.1.2013 0:44:29   
amra_sa

bebice, bas ti je lijep nakit. ja sam nekad kupila zicu ali se nisam usudila da probam raditi sa njom nesto. moras biti bas precizan..

ja obecah staviti sliku kad zavrsim ogrlicu.. ovo je verzija broj 2, prva je bila sa velikim heklanim kuglicama i sve je bilo previse masivno.. ovo je bolje ali moram jos pojacati ovaj dio koji drzi sve, pretanko mi je..

http://imageshack.us/a/img585/5827/fimodecoupage.jpg
http://imageshack.us/a/img248/7042/fimodecoupage1.jpg

kad sam u zamahu heklanja, napravila sam curama jedan rajf. tacnije, dodala na vec postojeci glat rajf - heklanje.

http://imageshack.us/a/img12/3060/rajf.jpg

Ovo je prava umjetnost, svaka čast. Nedavno sam probala izradu heklanog rajfa i nisam završila, moglo bi se reći da pomalo nabadam to heklanje. Nego ja imam pitanje za tebe i za sve dame koje se bave izradom rajfova i sl. rukotvorinama da mi kažu gdje mogu nabaviti u Sa tanji crni filc i filcanu vunu ? Gdje to 2 kupiti i kako praviti one filcane kuglice ?

"Čovječe, ne možeš zlo činiti a dobru se nadati ... "

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *