Medić* -> RE: Kuhanje za Bajram (24.7.2014 1:53:38)
|
IZVORNA PORUKA: Hanady RR IZVORNA PORUKA: saritaa a imamo i ovu temu [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Hanady draga [sm=smiley36.gif] a stvarno svaka cast, pa kad ces ovo skuhati sve ? petak nešto malo, subota uglavnom...nedelja još nešto sitno što ostane...tipa pripreme za pečenje mesa i krompira, i pite...sve ostalo biće sa subotom gotovo[sm=smiley36.gif]neke stavri ću samo pirpemiti pa završavati pred ručak, il dolazak gostiju i tako[sm=smiley36.gif] nas je puno... kod mene je bajramski ručak muževe porodice[sm=smiley1.gif] i ja to ne mjenjam nikada... a imama i prvu pobajramicu ujutro zet najstariji meni rpvj dođe sa djecom, pa mlađi pa moj zet i tako :) Predivno [sm=bravo.gif] Ipak je on glava kuce te vase porodicne, zamjena za roditelje scvojim sestrama. Svaka cast. Mi smo do skoro svaki Bajram docekivali ja sa djecom ili kod svojih ili svi zajedno kod muzevih. U zadnje dvije tri godine, rijesimo da nam djeca ovdje osjete Bajram, ovdje gdje su rodjena, iako sa malo porodice, sa dragim ljudima se navikavamo polako...a svakako rodbina nam fali.
|
|
|
|