pauza -> RE: Kuhanje za Bajram (5.11.2011 22:44:34)
|
[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image] ahaaaaa, znaci po cijeloj povrsini tjesta namazem pavlakom, pa onda isto preko cijele povrsine rasporedim meso???? e bas sam smotana, ja bi poredala meso samo u jednom redu, tj. cijelom duzinom, a ostalo bi mi ostalo suho, tj. samo pavlakom premazano.... sreca pa pitah[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image] ja sam pravila prije sa jufkom kupovnom, svaka se premazuje pavlakom, a filuje se prethodno przenim pilecim filetima i gljivama dinstanim na luku, ali se tu stavljao fil ovo sto gore spomenuh, s pocetka jufke cijelom duzinom i srola se, bude bas debelo jer je dosta fila, ali ovo unutra je sve vec gotovo i bitno je onda samo da se ispece kora.... eto mozda nekome posluzi i ovaj moj recept:-))
|
|
|
|