aazra -> RE: autosjedalice - proizvodjaci (3.3.2009 22:03:51)
|
"Sretna mama", Vidim da me prozivas na ovoj temi, pa da ti se javim.. Ja sam kupila Brevi "touring sport 123" i ne znam sta da ti kazem jer je jos nismo probali koristimo jos uvijek ovu autosjedalicu - nosiljku do 9 kg. Mi smo sve obisli dok se nismo odlucili za ovu, znam da se moze skinuti sjedalo i da ostane samo postolje sto je super za vece dijete. Mi smo gledali i "cammove" u Visi cijena je bila identicna, ali mi je ova opet izgledala kvalitetnije. Mozda neke skuplje imaju veci stepen sigurnosti, stvarno ne znam, ali ja bar mislim da je najveci stepen sigurnosti "oprezna voznja"[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Ma cudan smo mi narod, kad je nesto skupo to znaci da valja, a cim je malo pristupacnije i jeftinije odmah mislimo da je lose. Ne znam stvarno sta da ti kazem, u svakom slucaju dobro sve razgledaj prije nego sto se odlucis. meni je veoma bila bitna i tezina AS jer nemamo garazu pa cemo je vjerovatno morati unositi i iznositi iz auta. Javi nam sta si odlucila, pusa.
|
|
|
|