Alhemicarka
|
Ni moja jaje nije tako čvrsto vezana, ne mogu je baš drmuskati, ali ja sam očekivala da je to čvršće vezano, naročito što ova moja po testovima spada u najsigurnije (britax romer SHII). E sad pitanje za ove koje koriste jaje i koje su koristile. Kako stavljate vašu djecu u sjedalicu, a autu, ili izvadite iz auta AS, stavite bebu pa vratite AS zajedno sa bebom u auto? Ja sam pokušala da je ne vadim, jer AS sa bebom ima 15 kila, i nije baš jednostavno dići, međutim dok je AS u autu nikad nisam sigurna da sam je dobro vezala, uvijek mi se čini da je onaj pojas na AS labavo vezan, odnosno samo desni. Lijevi mi uvijek čvršće priljubljen uz bebu, dok desni malo landara? Ka izvadim AS iz auta i stavim bebu, skroz izvučem pojaseve, zavežem i pritegnem nemam tih problema. E sad je li ja nešto pogrešno radim, ili je do AS, ili se jaje AS moraju vaditi? Zbog ovih problema u dilemi sam da li da i slijedeću uzmem romer, iako dobivaju najbolje ocjene na testovima. Moja beba nekad plače, nekad ne plače, nekad je uspijem umiriti, nekad ne. Uglavnom sisa sve riješi. Ako su kraće relacije, po gradu, ne zaustavljam auto da dojimo, kreveljim se, glumim budalu, ako ni to ne pali, samo stavim ruku na nju, da zna da sam tu i da je nisam pustila da plače, ona čvrsto uzme moj prst, ali i dalje plače. Ali ja je ne vadim iz As dok ne dođemo kući. Bude i mokra i sve, ali šta ću, ovako će prije naučiti. Ja već hodam kriva ko kifla. Lejla Ka, kako ste tad išli na more sa dvoje djece? Pretpostavljam da su tad bili u uzrastu da su oboje morali u AS. Gdje si ti sjedila, a gdje starije dijete?