Lejla Ka -> RE: Autosjedalice - proizvodjaci (27.8.2012 22:53:48)
|
Pravo da ti kažem, ja nikakvih problema sa kčeri nisam imala. Ta bi spavala dok se automobil kretao. Sin je drečao dok god je bio u sjedalici, osim ako bi zaspao par desetaka minuta. Nema šta nisam izmišljala, pjevala, svirala, budalesala, nosila kesu igračaka pa izvlačila drugu svakih par sekundi ... Prva tri mjeseca vjeruj nisam nigdje ni išla jer se taj dero svuda [sm=smiley36.gif] Jednom je od Wisse do kuće (u SG) prevrištao, a kad sam ga izvadila bi je mokar ko da ga je neko zalio kantom vode. I prošlo je, kao je rastao shvatao je bolje da vožnja nije neprijatelj, da je interesantno, da se stvari mogu promatrati kroz prozor. Ali je potrajalo. Vožnja na prvo more mi je bila džehenem, a zbog lošeg vremena dosta smo se vozali i na moru, ma to je bio haos od odmora [sm=jezicek.gif] Vi morate postaviti prioritete. Kad dijete vidi da ste odlučni kod upotrebe sjedalice, i ako nađete neki kompromis da se ne vozite često ono će jednostavno znati da se tako vozi i da ne postoji drugačiji način. Ako je kriza u ponašanju novijeg vijeka sigurno nešto unosi nervozu, zubići, intenzivan napredak i rast ... Probajte se prilagoditi. Ako ti nije teško molim te mi javi koja je sjedalica u pitanju.
|
|
|
|