Amelaa RR -> RE: TSH-problem za začeće (3.2.2010 22:33:17)
|
TSH IZVORNA PORUKA: kiflica Draga Njanjaaa.. bez brige, pre svega neka novija istrazivanja su pokazala da to koliko mislis o tome nema bas mnogo veze sa tim da li ces dobiti , mnogo vise ima uticaja to sto sex postaje obaveza i sto se u njemu ne uziva... Sto se tice simptoma, ja ih imam svakog meseca i stalno nesto umisljam ali sta da se radi , to su slatke muke pa samo napred, dobices i ti svoj ja sam inace bila na nekim pregledima sada i saznala da imam visok TSH 6.5 a T3 I t4 normalan, cula sam da je idealn TSH za zacece 1-2 , da li neko od vas zna sta to znaci i da li lekovi za tiroidnu zlezdu mogu negativno da uticu na zacece...?? IZVORNA PORUKA: Njanjaa Meni je onkolog na zadnjem pregledu dojke (inače sam u rizičnoj grupi, mama mi je umrla od raka dojke ) pregledala i štitnu žlijezdu i ustanovila neke sitne cistice, ali kako ona naravno nije specijalizovana za to, poslala me endokrinologu. Ja nisam otišla, jer zaista nikad ništa nisam osjetila, pa sam i zaboravila, ionako dok obiđem onkologa, ginekologa, zubara i sve tako u par mjeseci, idem opet ispočetka dosta mi je doktora... Ja imam još dva plodna dana, danas i sutra, držite mi fige, a možda sam već i trudna, ko zna ...Samo da mi je da ugledam na testu :) IZVORNA PORUKA: kiflica Drzimo fige...a obavezno to pregledaj jer ako je stitna zlezda problem idealna tsh vrednost za zacece je 1-2 a ako nije to moze da ometa...a i sa druge strane u trudnoci mora jako da se kontrolise i zato obavezno kod endokrinologa... Meni su jos danas plodni dani, mislim da smo bas uboli ovul. i da ovog meseca nece biti ...
|
|
|
|