lela89
|
Pingvina ja sam s nalazima štitnjače poslije spontanog bila i kod dr. i kod endokrinologa i kod ginekologa, TSH mi je 2.53, a T3 5.77 i T4 11.0 i nijedan mi nije ništa spomenuo, kako je to uredan nalaz, sve je unutar referentnih vrijednosti, i tvoj nalaz je sasvim uredan, a to što kažu da bi trebao biti tsh do 2 , to bi bilo idealno, ali nije nužno da bi došlo do trudnoće, kad sam razgovarala jednom nasamo s profesoricom koja je također imala spontani ona je imala problema s tsh, bio joj je oko 7 i mislila je da će imati problema opet sa zatrudnjivanjem, ali čekala je 6 mjeseci i onda je 7 mjesec zatrudnila ponovo, kod mene je problem s prolaktinom 1984,3 i to je vjerojatno uzrok spontanog koji je bio prije 7 mjeseci, i sad me isto boli kao tada, ne znam stvarno kako ove ostale žene se nose sa svim tim ali ja sam očito slabić i nemam snage da budem jaka, neznam je li to normalno ali svakog 19. u mjesecu ja imam skoro pa živčani slom od tuge i ne želim da znam izašto na svijetu, 30.4 mi je trebao biti termin a ja išla u bolnicu raditi mr hipofize i još gledam kako iznose mame i tate svoje bebe i kako su sretni, a ja onako prazna, jednostavno prazna.... i još kad znam da nema smisla da pokušavam ponovo dok ne sredim ovaj prolaktin, ma sve mi je nekako stalo i neda mi se ništa, nemam volje, samo da mi je malo snage ili barem nade da će sve biti u redu, eto ja se baš raspekmezila, ne želim stvarat depresivno raspoloženje ali umorim se od glumljenja ljudima oko sebe kako sam superjaka i da sam prebolila, ovdje bar mogu olakšat dušu jer ima onih koji su to nažalost prošli, ja ti Pingvina želim sve najbolje i da ponovo ubrzo aBd ugledaš dvije crtice na testu
|