elmaL -> RE: D3 kapi (14.6.2013 12:19:13)
|
Mi smo imali jedan ''nesporazum'' kad su u pitanju D3 kapi. Naime, prilikom izlaska iz bolnice, sestra je dosla u sobu i rekla mamama koje idu taj dan nekoliko uputa i na krjau D3 kapi da se daju, ja sam razumjela 3 puta dnevno. valjda je onda rekla jednom po tri kapi, ja sam u tom zanosu sto idem kuci to valjda pogresno cula. i kad smo dosli kuci, sestra koju smo platili da nam dolazi kuci nekoliko dana, nam kaze dajite 3-5 kapi, kao u pocetku 3 i onda povecavajte pa dajite 5. mi smo tako nasem E davali 3puta po 5 kapi[sm=zmeden.gif] i to oko 8 mjeseci, dok slucajno nismo otisli kod MM rodice na babine i ona to spomenu kaze, kako smo se prepali citavu noc trazili po internetu jos kad smo vidjeli na sta sve moze utjecati visak D vitamina, nismo mogli zaspati. sutra odmah kod dr privatno nekon starog ovdje poznatog pedijatra, i kazemo mu kaze on nema sad nikakvih posljedica, sad smanjite, fontanela mu se normalno zatvarala, nije prebrzo sto je prvi znak za visak d vitamina. eto, ne znam ni sama kako smo to uspjeli, jos nas na svakom pregledu dr pitala dajete li D3 kapi, mi dajemo, i to je to, kad hoce da se desi. ja se samo nadam da se naknadno ne mogu neke posljedice razviti[sm=zmeden.gif]
|
|
|
|