Visnja RR -> Molim za savjet - zabrinuta trudnica! (1.3.2012 11:34:45)
|
Drage mije jedna trudnica koja zivi u Njemackoj mi je na FB poslala ovo pitanje ... Jako je zabrinuta pa vas molim za savjet ako ga znate... kad se uspije registrovati javice vam se "Na str. Ringeraja sam dobila inf. da mogu vas da pitam o mom problemu i zato cu odma preci na stvar. U sedmoj nedelji sam trudnoce. Imam djecaka od dvije i po godine, prosle godine sam imala spontani i evo sad sam opet trudna. Stvar je u tome sto ja zivim od skoro u Njemackoj, a ne znam Njemacki, s Dr. pricam na engl. Juce sam bila ne pregledu i pored ploda na snimku je nesto kao mali balon (dosta manjiod ploda), dr je rekao kako se to zove , ali na Njemackom.... E sad sam ja potpuno zbunjena, sta je to, je li to normalno, ako jeste, kuda ce taj balon da izadje, smeta li bebi.... Sve sam ja to njega pitala, on je rekao na sva moja pitanja, da je to normalno, da dosta trudnica ima to....a ja za to prvi put cujem...i da dodjem za ceteri nedelje,a to mi je malo puno da cekam odgovore. Pa mi nekako treba neko nas ko ce mi to bolje objasniti. Molim vas pomozite, ja sam pokusavala preko interneta da nesto nadjem, ali nisam znala sta da ukucam i kako da nazovem taj balon..."
|
|
|
|