mala_sa -> RE: Molim za savjet - zabrinuta trudnica! (15.7.2012 0:16:03)
|
IZVORNA PORUKA: Bebica11 IZVORNA PORUKA: Marija13 Drage moje, toliko sam uplasena i zabrinuta, prije 6 dana sam radila amniocintezu, pijem cephabos i do sad je bilo ok, beba me jucer cijeli dan udarala (sad sam 19+5) a danas nista, ni makac, stomak mi sav nekakav opusten, da nisam radila amnio ne bih se brinula...muzu ne smijem ni da kazem da ga ne sikiram..jela sam slatko i nista [sm=zmeden.gif] mislim da je u pitanju samo SUGESTIJA ja svoju bebu do neke 25. sedmice nisam osjecala redovno, tek od 25. sedmice bi trebalo da se osjeti svaki dan, sad je premalena s 19 pogotovo mozda se okrenula samo da je ne osjetis a i od tvoje nervoze umirila, to je normalno ne brini btw ja danas zaspala mrtva umorna(imali goste) i probudi me nesto kao ritanje bebe, prodrma mi se stomak, a ovih dana sam se osjecala cudno jer nakon poroda jos nisam dobila pa sam radila i test(negativan) al valjda kako sam o tome razmisljala eto sta covjeku uradi sugestija, kad me to trznulo izasna bas sam kontala-pukla sam totalno[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] sreca nije se ponovilo[sm=smiley36.gif] Ja sam takodjer negdje citala da je normalno do neke 22 - 23 sedmice da se bebica osjeti periodicno; a ne svaki dan (znaci umiri se par dana, pa opet se javi). Mada, da bi ti smirila svoju psihu odi ti doktoru, ja se sjecam da je mene u par takvih situacija jedino doktor uspio smiriti [sm=smiley1.gif]. Bebice hahhaha i meni se jednom ovo dogodilo; doduse ja mislim da sam sanjala; pa se u snu prepala (al bas osjecaj ko da me bebica lupka u stomaku); tad sam se sama sebi smijala [sm=sad.gif]
|
|
|
|