Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Sex vise vole;Muskarci ili zene? 23.4.2018 14:46:59
LieToMe RR
IZVORNA PORUKA: Daenerys
IZVORNA PORUKA: LieToMe RR
ja usla onako, malo da razgledam
a ja poletjela za tobom u nadi da ću pročitati ovdje nešto zanimljivo
pa ja sam za nepuni mjesec u ovoj kategoriji 35+ sta da kazem fercera sve, sve radi kako treba, i to vise od 3 puta u 24 sata (sad ispadne da se hvalim)
RE: Sex vise vole;Muskarci ili zene? 24.4.2018 18:47:31
bejbibi
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
IZVORNA PORUKA: teacher75
Od 30-35 prosjek 4-5 puta sedmicno, od 35-40 2-4 puta sedmicno, 40+ prosjek 3-4 puta mjesecno dovoljno, sve u svoje doba
50+ Ja od rođendana pa do rođendana čekam samo poziv tvoj
oplakah zivota mi
Ja bas neki dan citam da sto su zene syarije to im ke zelja veca ..to iznad 30..a muskarcima slabi zato oni upadne u kojekakve krize Pa sad skontajte Kaze mm da se vec brine
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"
RE: Sex vise vole;Muskarci ili zene? 25.4.2018 21:28:05
teacher75
IZVORNA PORUKA: bejbibi
Od 30-35 prosjek 4-5 puta sedmicno, od 35-40 2-4 puta sedmicno, 40+ prosjek 3-4 puta mjesecno dovoljno, sve u svoje doba
oplakah zivota mi
Ja bas neki dan citam da sto su zene syarije to im ke zelja veca ..to iznad 30..a muskarcima slabi zato oni upadne u kojekakve krize Pa sad skontajte Kaze mm da se vec brine
Nije tacno meni sad draze pogledat dobar film, majke mi
RE: Sex vise vole;Muskarci ili zene? 25.4.2018 21:54:17
bejbibi
IZVORNA PORUKA: bejbibi
oplakah zivota mi
Nije tacno meni sad draze pogledat dobar film, majke mi
Ahaha ima i toga Ma statisticki ovo ..uvijek ima izuzetaka
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"