Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Sex vise vole: muskarci ili zene? 22.12.2011 9:29:38
Mirkica
IZVORNA PORUKA: bananica
IZVORNA PORUKA: bananica
IZVORNA PORUKA: Mirkica
ja ubjedljivo najgora kad je tets na hrvatskom ali na njemackom nisam losa
hahah dobro je kod njih je izgleda granica tolerancije malo veca
idem i ja uraditi na njemackom, da budem bolja
svabe me izvukose, 55
kod njih je izgleda granica tolerancije malko veca
< Poruku je uredio Mirkica -- 22.12.2011 9:31:28 >
RE: Sex vise vole;Muskarci ili zene? 5.1.2012 11:31:47
Mirkica
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
ih im prosjeka hahahahhahahahahah ni dokle
RE: Sex vise vole;Muskarci ili zene? 5.1.2012 12:42:33
Mirkica
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
ma znam ja to, što mene tješiš? ja i ne bijah zabrinuta
Zato što si rekla da ovi 35+ imaju poteškoća sa više od jednom, pa reko da se ne brineš, to nije istina
hahahaha Lejla u pravu si :)))
RE: Sex vise vole;Muskarci ili zene? 21.6.2012 14:37:21
veeseelaa
Jedan student je uputio redakciji pismo u kome piše kako nema devojku i često susreće ženske osobe na ulici, televiziji, u kafiću i kada ih ugleda, zamišlja da su "u krevetu".
"Imam seksualne maštarije, što mislim da je normalno. Radujem se što ću naći devojku i što ću, ako Bog da, imati decu, voleti se i živeti zajedno.
Jedan student je uputio redakciji pismo u kome piše kako nema devojku i često susreće ženske osobe na ulici, televiziji, u kafiću i kada ih ugleda, zamišlja da su "u krevetu".
"Imam seksualne maštarije, što mislim da je normalno. Radujem se što ću naći devojku i što ću, ako Bog da, imati decu, voleti se i živeti zajedno.
Mene zanima sledeće: Da li u raju, kako tvrde svi da je to jedan veliki prostor u kojem se svi vesele i raduju itd., da li i tamo ima seksa ili kakvih sličnih seksualnih zadovoljstava", zapitao se student.
Glas Koncila odgovorio mu je kako u raju seksa nema!
"Sasvim je proizvoljna vaša pretpostavka da je raj prostor, jer time zemaljsko prenosite u raj koji nadilazi sve zemaljsko, a u raju se ljudi – kako je rekao Isus – niti žene niti udaju.
< Poruku je uredio veeseelaa -- 21.6.2012 14:38:12 >
RE: Sex vise vole;Muskarci ili zene? 13.5.2013 23:16:29
bebaa
pročitah ovaj gore rezultat i umal se ne obandači...sa mnom nešto nije u dure,po papirima sam baš aktivna ali u zbilji baš me mora ganjati...znači u mom slučaju mm više voli...ma lud je za sexom...ah šta ću mu ja... eto podigoh bar malo temu ako ništa drugo...
RE: Sex vise vole: muskarci ili zene? 21.6.2013 11:22:24
bebaa
IZVORNA PORUKA: ringeminge
zene vise vole seks ali muskarcima je potrebniji
ne bih se složila s tim...sve je individualno......ima ljubitelja i na jednoj i na drugoj strani....uostalom zašto bi sex bio ptrebniji njemu a ne meni....šta uopšte potreba znači u ovom slučaju.....da se ispuše psihički?...olakša fizički?.....nisam sexolog pa da trijebim o tome ali po mojoj logici jednako je potreban obome.....i mi se osjećamo drugačije prije i poslije.... ašto se tiče ko ga više voli hmm hmmm....puno slučajeva za koje znam a i sama sam takva da on više voli nego ona....opet je to sve individualno....