RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Druženja, događaji

Poruka

Mirkica -> RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! (20.4.2012 9:05:24)

vesela imas onaj sprej koliko znam , i kad dodjes kuci operes joj kosu i ode sve

Visnja RR -> RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! (20.4.2012 10:31:55)

1. Hanady + cure
2. salmy + dijete
3. Visnja + dijete
4. vjestica + djete
5.veeseelaa = dijete
6. eko beba + dijete
7. tajra + djeca
8.HanaBana + curetak
9.eko beba + dijete
10. babi + dijete
11.pocahonats + dijete
12. zvoncica +
13. tealana
14. emina08 + dijete
15. shejla+curica
16. Neca xxx i curetak

veeseelaa -> RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! (20.4.2012 10:32:43)

IZVORNA PORUKA: Mirkica

vesela imas onaj sprej koliko znam , i kad dodjes kuci operes joj kosu i ode sve

stvarno??? nisam znala, a gdje bi to mogla nabavitiu Sa? znal ko?

veeseelaa -> RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! (20.4.2012 10:33:39)

IZVORNA PORUKA: Mirkica

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

ja i moja malena ćemo biti Kleopatre, haljinice se šiju, ništa spektakularno i daleko od seksi
na šta će to ličiti budemo još vidjeli [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
problem mi je jer malena je svijetlo smedja a Kleopatra bi trebala biti crna[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image]
imate li kakav prijedlog za srediti kosu u crno? izuzev perike i farbanja naravno

hahahhaha koliko mene sejcanje sluzi klepoatra je bila ili je bar tako prikazuju seksi hahahahahah

hahahhaah pa jeste, al haljinu šijem malo širu, faca će biti seksi [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image]
neki kažu da je bila ružna, aj ga znaj

Visnja RR -> RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! (20.4.2012 10:37:05)

sad se pitam moze li crni ehoton biti los za djeciju kosu...ali bi ga morala usprati kad dodjes kuci...naravno samo mi pade na pamet ehoton...raspitaj se

veeseelaa -> RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! (20.4.2012 10:39:13)

Kleopatra

e evo je

Kleopatra je bila egipatska kraljica iz dinastije Ptolomejevića, a samoubojstvo je počinila 31. godine pr.n.e. nakon što je rimski car Oktavijan porazio njezina ljubavnika i saveznika, bivšeg rimskog generala Marka Antonija, i nakon toga okupirao Egipat.

Mnogo mi se svidja ova luda žena [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

veeseelaa -> RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! (20.4.2012 10:39:56)

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

sad se pitam moze li crni ehoton biti los za djeciju kosu...ali bi ga morala usprati kad dodjes kuci...naravno samo mi pade na pamet ehoton...raspitaj se

ja s euopće ne razumijem u te stvarčice, nazvaću nekog od frizera

Hanady RR -> RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! (20.4.2012 10:49:10)

vesela...imaju sprejevi za kosu al u našim prodavnicama uglavnom su u bojama veselijim koja nije crna...
tipa plava za željovce ili crvena za one koji navijaju za sarajevo...

međutim ako se dijete pri igri znoji to s ezan slijevati niz lice...

ipak je to malo jača hemija...i ja lično bih je izbjegla...

hemija je i ehoton...a on s ene snikad jednim pranjem...te se može desiti da dteteu za budućnost potamniš nijansu kose...

ja bih na tvome mestu uradila sljedeće...

kupila crnu vunicu...i uplela je djetetu u njenju kosu u vodu pletenica sa dvije strane i na dno vezala zlatnim ili srebrenim gumicama tankim...
vlisko kleoptari, zanimljivo i mnogo sigurnije za dijete

veeseelaa -> RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! (20.4.2012 10:50:07)

kupila crnu vunicu...i uplela je djetetu u njenju kosu u vodu pletenica sa dvije strane i na dno vezala zlatnim ili srebrenim gumicama tankim...
vlisko kleoptari, zanimljivo i mnogo sigurnije za dijete

odlična ideja!

Visnja RR -> RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! (20.4.2012 10:50:34)

ma to je neka tecnost kojom se ucvrscava kosa ...ima za razne boje kose...usput i lagano boji kosu sto se ispere svaki put kad se pere kosa...

veeseelaa -> RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! (20.4.2012 10:54:46)

meni ne bi ni smetalo da malena ostane crna hahhahahah

pipi_duga_capara -> RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! (20.4.2012 11:05:41)

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

ma to je neka tecnost kojom se ucvrscava kosa ...ima za razne boje kose...usput i lagano boji kosu sto se ispere svaki put kad se pere kosa...

da poDapisem [sm=smiley36.gif] nista strasno, ehoton ostaje samo do prvog pranja kose [sm=smiley1.gif]

veeseelaa -> RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! (20.4.2012 11:08:09)

stvarno?
ubiće me mm ako joj ostane duže [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

pipi_duga_capara -> RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! (20.4.2012 11:13:54)

probaj joj na jedan pramencic, par dana prije i vidjeces [sm=smiley1.gif] a TM ne govori ko ti je ovo rekao [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ako ti je "na nogu" Frizerland na Dobrinji svrati pa vidi ima li sta tamo [sm=smiley1.gif]

Hanady RR -> RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! (20.4.2012 11:15:48)

ja ne znam o kom ehotonu pirčate...
onaj koji ja poznajem sadrži hidrogen-peroskid

a i plava kosa nema šanse da bude crna od ehotona...čka ni siva...samo malo tamnije nijanisrana

moja je mama frizerka...
i sad joj znaju doći komšinice sijede da im ehotonom nijanira kosu...
bogami i pokisnu i oznoje se al im se ne saljva niz lice[sm=smiley36.gif]

pipi_duga_capara -> RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! (20.4.2012 11:19:58)

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

a i plava kosa nema šanse da bude crna od ehotona...čka ni siva...samo malo tamnije nijanisrana

moja je mama frizerka...

ma nece ostati crna ali ce se potamniti, valjda znamo kako izgleda ehoton, to su one golublje sive penzionerke [sm=smiley36.gif]

veeseelaa -> RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! (20.4.2012 11:20:17)

IZVORNA PORUKA: pipi_duga_capara

probaj joj na jedan pramencic, par dana prije i vidjeces [sm=smiley1.gif] a TM ne govori ko ti je ovo rekao [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] ako ti je "na nogu" Frizerland na Dobrinji svrati pa vidi ima li sta tamo [sm=smiley1.gif]

e baš hoću, svakako se krećem u tom pravcu

Voljela bi da je dojam kompletan jer ipak malena je svijetlo smedja a Kleopatra je crna [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image]
nadam se da ću nešto skontati

Hanady RR -> RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! (20.4.2012 11:23:38)

IZVORNA PORUKA: pipi_duga_capara

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

moja je mama frizerka...

ma nece ostati crna ali ce se potamniti, valjda znamo kako izgleda ehoton, to su one golublje sive penzionerke [sm=smiley36.gif]

plava kosa neće biti crna nema šanse...
hidrogen nalaziš u sivoj, plavoj i ljubičastoj boji...

on nijanisa a ne farba...

an bijeloj sijedoj kosi korištenje navedenih boja dolazi do pogleda u glavi na njih...sijeda bude i siva i labva i roza...

na plavoj kosi...samo će je malo potamniti neće ni sivo dobiti...

pipi_duga_capara -> RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! (20.4.2012 11:35:54)

Hanady znam o cemu pricas [sm=smiley1.gif] u Frizerlandu ce na licu mjesta vidjeti s cim raspolaze i sta je prihvatljivo [sm=bravo.gif]

Visnja RR -> RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! (20.4.2012 14:32:38)

ama ehoton nije hidrogen nego ucvrscivac koji lagano nijansira...ima crni ...bar je neka bio...

http://fijatovicfrizer.com/blog.html/ehoton/

Hanady RR -> RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! (20.4.2012 14:41:22)

ama nije hidrogen al u satavu ga ima[sm=smiley36.gif]
to ja pričam...
jel za dijete pogodno ...
da sebe hoće farbat njim...briga me...
al dijete hoće da farba[sm=smiley36.gif]

Visnja RR -> RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! (20.4.2012 15:27:17)

ma to sam i ja pomsilila u prvom postu... najbolje je tvoje rjesenje sa vunicom ili nabaviti periku...

Mamarica -> RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! (20.4.2012 16:00:24)

Vesela, pogledaj kod cike (ako ti je usput) na Socijalnom kod Hose marketa na cosku ima tezgu, ima nekakvih perika (10 KM cini mi se), nisam sigurna da ima crna, znam da ima nekih sarenih).

Ilhana RR -> RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! (20.4.2012 23:23:54)

Ako kome treba haljina za "vjesticu" neka mi se javi... mislim da je za uzrast 4-6 godina ;)

Visnja RR -> RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! (21.4.2012 1:06:47)

IZVORNA PORUKA: Ilhana RR

Ako kome treba haljina za "vjesticu" neka mi se javi... mislim da je za uzrast 4-6 godina ;)

hm jel imas? da promjenim plan :)))

Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>