pocahontas -> RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! (30.4.2012 8:14:27)
|
IZVORNA PORUKA: zaha woow zene super slicice,super kostimi,mame,djecica[sm=love.gif]bas kreativno[sm=bravo.gif] Ali sto vam je ona doktorica... hexi pravo[sm=love.gif][sm=smiley36.gif] nije bila namjera da budem hexy [sm=smiley9.gif] još nisam zadala dekolte i halt_ere i štikle..to ću kada bude masknbal za odrasle [sm=smiley36.gif] super je bilo zaista, i stvarno su mame vise uživale i moguće ova starije djeca..jer moj R. je iste sekunde sve strgao sa sebe sto je dalo naslutiti da je on zapravo Bob the Builder...[sm=smiley36.gif]...njemu je bilo bitno da je igraonica i da moze da se igra, a ostalo-više, manje [sm=smiley1.gif] imamo čak jednu slikicu gdje je vidno sta je on bio [sm=smiley36.gif] vesela prava kleopatra, onako crnka, ma super uvjerljivo..visnja vjestica-uvjerljivo [sm=smiley36.gif], hanady kraljica majka-kruna mi je najjača [sm=smiley36.gif], djevojčice princezice i zvonice i kleopatrice..ma superiška.. neca xxxx gusarica-odlično..ja se onako ne bih znala našminkati [sm=smiley1.gif] IZVORNA PORUKA: shejla super nam je bilo....i ja mislim da bismo ovo trebali uvesti kao tradicionalni maskenbal "u susret 1. maju" hehe postavim i ja slikice, samo dok se nakanim da ih razvrstam [sm=smiley1.gif] shelja, čekmo slike...mislim da imas mene na jednoj [sm=smiley36.gif] [sm=smiley31.gif][sm=smiley20.gif]
|
|
|
|