Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Bisera Bostandžija nema ni za sirup boles... 7.3.2012 10:18:09
Leena
Super! Moja visina i (bivsa) tezina . Nacicemo nesto. Mozes li mi na pp poslati gdje bih ti mogla npr. sutra donijeti nesto stvarcica da joj poneses? Mislim, posto vec ides kod nje. Ako ne mozes, skontat cu nekako da joj dobacim.
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
RE: Bisera Bostandžija nema ni za sirup boles... 8.3.2012 15:00:45
emma.L
Imamo posteljinu za dječaka. Budući da se sve nešto organizira, ima li smisla mami dati keš da sama kupi što joj je potrebno? Jer sam razmišljala o pelenama i sličnom, ali vidim da se svašta nešto organizira, pa je možda i dobila zalihu pelena i maramica i formule? Uglavnom, nešto odjeće za mamu i posteljina su spremni, nešto igračaka isto tako, a ne znam da li da idem u Konzum ili da ženi dam pare koje mogu izdvojiti?
RE: Bisera Bostandžija nema ni za sirup boles... 8.3.2012 17:18:45
chuci
ja mislim da je bolje jer žena sigurno nema auta ni načina da stvari koje kupi donese kući osim da nosi rukama. ako imaš mogućnost, nazovi pitaj šta joj treba, kupi i odvuci, da žena ne mora nositi pješke
RE: Bisera Bostandžija nema ni za sirup boles... 9.3.2012 19:58:16
Hanady RR
Vrijedna godpođa Adela i njen suprug su večes od mene i moga vrijednoga supruga preuzeli frižider koji su uredno i doatvili gospođi Biseri.
Hvala im od Ovaj mladi bračni par zaslužuje sve najbolje u životu za sve što čine jer su po frižider došli sa punim automobilom pomoći koju također dostavlju gospođi i njenom dječaku
RE: Bisera Bostandžija nema ni za sirup boles... 9.3.2012 20:15:24
Adela cipiripi
Draga Hanady, hvala puno tebi i tvom suprugu. Ja od srca zelim svim dobrim zenama i ljudima koji su icim pomogli ovu akciju i da mami Biseru i malenom Amiru ucinimo njihov mali svijet ljepsim - da Vam Bog svako dobro podari i da uvijek dajete a da vam nikada pomoc ne zatreba.
Odnijeli smo mami Biseri i Amiru veceras i frizider i trajne pamucne pelene i rijesili problem pelena za sva vremena za AMira. To je zahvaljujuci Gugu volonterkama i Ekobeba svijet.
Jedan je prijatelj dao nesto odjece mamu i dvije igrackice za Amira i sa jos jednom prijateljicom donirao 10 KM ( i sam je nezaposlen).
DOlazio je veceras i Denis sa Ilidze i donio nesto za Amira i nocni ormaric - za male stvari :)
Dobili smo od Vede iz Kiseljaka jos 30 KM za mamu i Amira :)
i od dobre tete smo dobili odjece za Amira i nesto majica za mamu.
i eto... odmah sada idem slike postavljati i objaviti sve u albumu! Hvala dobri ljudi!
ne mogu vam reci koliko sam sretna i ponosna sto sam uz sve vas dio ove akcije!
RE: Bisera Bostandžija nema ni za sirup boles... 10.3.2012 11:16:23
Adela cipiripi
bili sa staklarom kod mame Bisere :)
sam materijal kosta 135 KM
jer su stakla vakumirana i dupla. zato je gazda i rekao priznati dvije kirije
sa rukama i prevozom, ustakljivanje je 212 KM, ali je majstor rekao da nece svoj rad nista naplatiti. Gledacu da mu damo barem 20 KM za gorivo :)
dvije gugu volonterke su se javile da bi snosile troskove, a ako njima bude puno, dodacu ja od 100 KM koje imam za mamu Biseru
:D
slatka veceras kada ustaklimo prozore
Kada je on posao zamolila sam Biseru da ja ostanem i popijemo kafu, kad rece on: hajd ostacu i ja... i vidim ona se snebiva, pitam je: imas li kafe - jer smo prvi put odnijeli nesto sitno kafe. Kaze ona: imam kafe, ali nemam fildzane
veceras pijemo kafu - ponijecemo soljice i kafu :)
RE: Bisera Bostandžija nema ni za sirup boles... 25.7.2012 13:15:04
balasgirl
Adela pratila sam na sax-u čitavu akciju, na žalost još jednom se ispostavilo koliko su ljudi bezobrazni i licemjerni. Tebi svaka čast na velikom zalaganju.
RE: Bisera Bostandžija nema ni za sirup boles... 25.7.2012 13:24:59
Hanady RR
nažalost... ni prva ni posljednja prevara....
halal bilo...adela vama svaka čast...
samo je žalosno što radi ovakvih slučajeva ljudi su sve manje spremni krenuti pomoći nekome...a nekome zaista treba...al kako znati nakon svih ovih situacija
RE: Bisera Bostandžija nema ni za sirup boles... 26.7.2012 9:48:49
Super Beba
Nakon ovakvih učestalih slučajeva, postajem skeptična prema svim humanitarnim akcijama...Ljudi poput nje stvarno štete onim ljudima kojima stvarno treba pomoć...
A s druge strane, ako je stvarno u pitanju prevara, ja bih sve ovo izložila i policiji, pa nek se i oni s njom malo pozabave...Jer za koju godinu, kad se slegne situacija oko ovog sada, ona ponovo može "jovo na nanovo" u novi krug...
Ali mi je najviše i najiskrenije žao djeteta, jer ono, ni krivo ni dužno, će vjerovatno na kraju najviše ispaštati...
RE: Bisera Bostandžija nema ni za sirup boles... 26.7.2012 11:05:45
mamica Emina
Ne mogu da vjerujem.. Nakon što sam pročitala u dnevnom avazu tekst da je na ulici muža sam nagovarala da joj odnesemo novca, odjeće pa čak da je i pozovemo k nama na par dana dok nešto ne skontamo.. Pisala sam mailom čak i u Međugorje da je prime dolje... A vidi sad... Sve je bila laž...
"Odabrao sam jednog anđela za tebe,on će te čekati i brinuti se za tebe.Svakog dana će se smijati s tobom,imaćeš njegovu ljubav i bićeš sretno biće."-"Hoćeš li mi reći ime tog anđela?" -"Nije važno kako se zove"-reče Bog-"ti ćeš ga zvati MAMA!!!"