Adela cipiripi -> RE: Bisera Bostandžija nema ni za sirup bolesnom sinčiću (5.3.2012 22:22:25)
|
drage mame i buduce mame. registrovala sam se na ovaj forum samo sa namjerom da odgovorim na ovaj post. Ponukana internet clankom o Biseri, odlucila sam se sama uvjeriti u njene nevolje. Nadam se i molim adminke da mi ne zamjere ako bude blagog krsenja pravila od moje strane, mislim da cilj opravdava svrhu. Kod mame Bisere sam bila jucer i veceras. Na ovom albumu mozete vidjeti sta mami nedostaje i da prica nije fake. Na albumu imate i njen broj racuna otvorenog danas za uplat iz bih. <takodjer, u toku je akcija sakupljanja novca za kupovinu frizidera. Ako se zelite ukljuciti molim vas javite se na fb. Mamu i Amira mozete posjetiti i same, a racune i donacije sve transparentno objavljujem. Hvala adminkama na razumijevanju, ali me zaista iziritiralo sto nas narod odmah sudi. I svi koji su imali lose komentare, trebali su sami otici, uvjeriti se i ako imaju obraza pogledati Biseri u oci. Ne mora niko pomagati ako ne zeli. Ali, mozemo li barem da ne odmazemo ovoj mladoj majci? http://www.facebook.com/media/set/?set=a.3408469450934.2160760.1245873802&type=3
|
|
|
|