umahmed
|
nisam vas sve iscitala, prvo da napisem svoje licno iskustvo Moja djeca idu u privatnu Al-Manar o.S. mi smo prezadovoljni. Cijena je 350KM mjesecno,stim da mozete platiti i za cijelu godinu ili pola godine. Djeca ostaju od 7:00do 15:30h, stim da je obavezno prisustvo od 9:00h. Cijelo vrijeme su pod nadzorom,imaju doktora,jedu kuhanu hranu,imaju vannastavne aktivnosti,vjerski odgoj pojacan u koliko zelite. Ono sto j emen impresioniralo kada sam prvi puta usla u skolu ta tisina koja vlada na hodnicima,svako dijete koje prodje vas pozdravi,svi su tako odgojeni,pristojni..... Moje curice su presretne,bez degradacije,grubih rijeci,svaki dan nauce neku novu aktvinost,nesto novo naprave jednom rijecju ODLICNO. nasatvnicu su ok,jako paze jer se skola placa,nece vas povrijediti,reci ruzno na dijete,skrenu vam paznju ali na jako pazljiv nacin. Nemojte misliti da je nesto laksa skola jer je privatna,naprotiv bore se vise nego drzavne jer im je stalo da zadrze posao i privuku druge. Meni su super,imaju prijevoz u jednom ili oba smijera ako hocete i to se dodatno placa 70Km u oba ili 35 u jednom smijeru. djeca su u iniformama,tj.svi jednaki bez mobitela,cigareta,nausnica u nosevima ili bradama,,,,,,,,