|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Recepti,recepti
3.10.2011 22:24:31   
Anoniman
znam za ustipke
krofne, ne

citavo jaje, oko 2dl mlijeka, kasika pavlake, moze i malo jogurta, malo soli, mrva sode bikarbone, dodas brasno da dobijes smjesu ravnu zvakacoj gumi na suncu ...ne mora nista stajati...odmah przis u vrelom ulju...

p.s vadis kasikom smjesu


< Poruku je uredio dadada -- 3.10.2011 22:25:31 >

(odgovor članu alea)
  Neposredna veza do poruke: 876
   RE: Recepti,recepti
4.10.2011 13:15:39   
hampsi
Ja sinoc pravila punjene maslenice, sa fasiranim i povrcem, i odusevljena! Tijesto je tako mekano i ukusno, za 10, Lely je uz ramazan postavila taj recept. Hvala

_____________________________

Takva sam kakva sam

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 877
   RE: Recepti,recepti
4.10.2011 14:31:47   
gvendolina
Domaci keksici
Prvi put ih pravila danas i ispali su fenomenalno i sto je najvaznije A su se jako svidjeli user posted image Kao sto ja inace i radim po svom,iskombinovala sam neke recepte koje sam nasla na netu

potrebni sastojci:
-500 g brasna
-250 g putera
-150 g secera
-1 kasika cimeta
-3-4 kasike mljevenih oraha
-2 jaja
-1 praska za pec
-1 vanilin secer
-1-2 kasike meda

Pomijesati brasno,pzp,secer,cimet,vanilin i dodati omeksali puter. Rukama mijesiti dok se ne dobije prhko tijesto.Dodati jaja i orahe i umijesiti.Dodati malo vode(po potrebi 2-3 kasike) kako bi se dobilo glatko tijesto. Staviti u najlonsku kesu i ostaviti u frizider na 2-3 h,ja sam ostavila u zamrzivac pola sata.

Kada se tijesto ohladi razvaljati i vaditi oblike modlom.Peci na 160 stepeni oko 10-ak min.kada se ispeku vruce posuti secerom u prahu




_____________________________

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu hampsi)
Neposredna veza do poruke: 878
   RE: Recepti,recepti
7.10.2011 11:20:49   
Mamarica
Ja bih molila (i unaprijed se izvinjavam na ponavljanju) ako neko moze da napise recept za ono carobno tijesto sto se moze zamrzavati, cini mi se da ga je pisala clanica Hanady.
Ja sam sebi bila iskopirala recept i isprintala, ali negdje izgubila user posted image , sad ne mogu ni na forumu nigdje da ga nadjemuser posted image

PUNO HVALA!

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 879
   RE: Recepti,recepti
7.10.2011 11:30:25   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Hanady RR


evo ja ga stavila na temi tijesto za pizze i sendviče...
inače ga kosristim po receptu naše nejre-cmokviceuser posted image

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Almić može i u čudo tjestu...ja pravim i teletinu i piletinu i puretinu...
vidi ovo je post naše nejre...davno sma to počela praviti jer može stajati tjesto u frižideru a pogodno i pravo ukusno za svašta...
IZVORNA PORUKA: Cmokvica


CUDO TIJESTO

Potrebni sastojci: 1 kg brasna (ja koristim zlatni puder)

                           2 jaja

                           1 šoljica mlijeka

                           1 šoljica mineralne vode

                           1 prasak za pecivo

                           2 digo kvasca

                           1 kašika maslinovog ulja

                           malo soli

                           jogurta po potrebi (meni obicno bude dovoljno pola 1 l)

Sve sastojke zakuhati i odstaviti da odstoji. Nakon što tijesto nadodje, podijeliti ga na tri jednaka dijela. Jedan obično iskoristim odmah, a druga dva odlozim u zamrzivac i vadim kad se ukaze potreba. Tijesto je pogodno za pravljenje: pizze, pogace ili za ustipke. Ja oklagijom razvijem kao jufku i okruglom čašom oblikujem uštipke. Prijatnouser posted image



ovo tijesto u zamrzivaču može stajati 6 mjeseci...
a u frižideru 7 dana savijeno u najonksu kesu...

is uper je ukusno...
ja ga znam napraviti i istaviti pa kad doletim s apola razvijem i u njega ubacim sastojek za picu pa ih svajem kao kanconu...
ili špinat i sir kao za sinricu
ili teletinu i gljive
faširano bologenje soso kao

itd...

peče s ebrzo a jako je ukusno i mekano u svakom oblikuuser posted image





_____________________________

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Mamarica)
Neposredna veza do poruke: 880
   RE: Recepti,recepti
7.10.2011 11:50:10   
hampsi
Zna li iko kako napraviti sok od "domaceg" grozdja, ovog  avlijskog user posted image Voljela bih napraviti a nikad u zivotu nisam pravila nista slicno

_____________________________

Takva sam kakva sam

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 881
   RE: Recepti,recepti
7.10.2011 12:25:31   
Mila_80
IZVORNA PORUKA: ElmaB


user posted image

Kore:


3 jajeta
12 kašika šećera
12 kašika brašna
1 prašak za pecivo
2 supene kašike kakaa
2 supene kašike ulja
1 vanilin šećer

Sve sastojke pjenasto umutiti. U kalup staviti papir za pečenje, malo pomastiti i iztliti smjesu. Pćei 20 minuta na tempšeraturi od 180 stepeni. Kada je pečeno, potpuno ohlađeno tijesto izvaditi iz rerne i prerezati na dva dijela. Ponoviti postupak, tj. ispeći još jedanput tijesto i presjeći na dva dijela, tako da se ukupno dobiju 4 kore. Ukoliko želite u jedno tijesto ne morate staviti kakao, tako da bude crno bijela torta.

Fil:

3 pudinga sa 8 kašika šećera skuhati u 1,3 l mlijeka i kada je puding kuhan, odmah u vreo dodati 100 grama čokolade za kuhanje. Sve dobro promiješati i staviti u frižider da se potpuno ohladi. U hladan puding dodati 150 istopljenog putera. Vratiti fil u frižider. U međuvremenu napraviti šlag od 6 bjelanaca, ali skroz čvrst i u miješati u fil. Ponovno vratiti u frižider. U drugoj šerpici zagrijati 250 ml vrhnja za kuhanje, te u njega dodati 6 žumanaca umućenioh sa 6 kašika šećera. Sve sjediniti i kada provri, dodati 100 grama čokolade za kuhanje, pa skinuti sa šporeta. Ostaviti da se ohladi.
Prvu koru namazati filom od podinga pa preko nje kašikom u tankom sloju nanijeti smjesu od vrhnja, te postupak ponavljati do zadnje kore. Zadnju koru ne mazati filom, nego pred nanošenje fonant mase premazati bater kremom.




Elma, molim te, ja sam totalni laik za kolače ali se sutra spremam napraviti tortu po prvi put u životu i odlučila sam se za ovu tvoju ali meni na ovoj slici izgleda kao da su dvije kore a u recepru su četiri ili mi se samo čini...user posted image

_____________________________

ESMA-to mi je ljubav-05.07.2010.

(odgovor članu ElmaB)
Neposredna veza do poruke: 882
   RE: Recepti,recepti
7.10.2011 14:10:49   
Mamarica
IZVORNA PORUKA: Hanady RR


IZVORNA PORUKA: Hanady RR


evo ja ga stavila na temi tijesto za pizze i sendviče...
inače ga kosristim po receptu naše nejre-cmokviceuser posted image

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Almić može i u čudo tjestu...ja pravim i teletinu i piletinu i puretinu...
vidi ovo je post naše nejre...davno sma to počela praviti jer može stajati tjesto u frižideru a pogodno i pravo ukusno za svašta...
IZVORNA PORUKA: Cmokvica


CUDO TIJESTO

Potrebni sastojci: 1 kg brasna (ja koristim zlatni puder)

                          2 jaja

                          1 šoljica mlijeka

                          1 šoljica mineralne vode

                          1 prasak za pecivo

                          2 digo kvasca

                          1 kašika maslinovog ulja

                          malo soli

                          jogurta po potrebi (meni obicno bude dovoljno pola 1 l)

Sve sastojke zakuhati i odstaviti da odstoji. Nakon što tijesto nadodje, podijeliti ga na tri jednaka dijela. Jedan obično iskoristim odmah, a druga dva odlozim u zamrzivac i vadim kad se ukaze potreba. Tijesto je pogodno za pravljenje: pizze, pogace ili za ustipke. Ja oklagijom razvijem kao jufku i okruglom čašom oblikujem uštipke. Prijatnouser posted image



ovo tijesto u zamrzivaču može stajati 6 mjeseci...
a u frižideru 7 dana savijeno u najonksu kesu...

is uper je ukusno...
ja ga znam napraviti i istaviti pa kad doletim s apola razvijem i u njega ubacim sastojek za picu pa ih svajem kao kanconu...
ili špinat i sir kao za sinricu
ili teletinu i gljive
faširano bologenje soso kao

itd...

peče s ebrzo a jako je ukusno i mekano u svakom oblikuuser posted image






Hvala najljepsa! Otkud meni carobno, a ono cudo tijesto user posted image , u svakom slucaju cini mi se oba imena su adekvatna!

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 883
   RE: Recepti,recepti
7.10.2011 15:07:47   
Medić*
Ja sam neki dan pravila kroasane od ovog ludog ili cudnog tijesta, 7 dana stajalo u frizideru. Napravila ga pred rodjendan malenom, koristila ga za sve i svasta, extra je. Vidim da moze i duze vrijeme u zamrzivacu. Super.

_____________________________

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu Mamarica)
Neposredna veza do poruke: 884
   RE: Recepti,recepti
8.10.2011 0:09:00   
Honey3
IZVORNA PORUKA: hampsi

Zna li iko kako napraviti sok od "domaceg" grozdja, ovog  avlijskog user posted image Voljela bih napraviti a nikad u zivotu nisam pravila nista slicno

evo ti sa teme zimnicauser posted image

eh ovako "sok od grozdja"
prebrati grozdje(otkidati bobice),oprati i u lonac potopiti vodom,da voda bude iznad grozdja mozda nekih 5cm.Staviti da prokuha i kad prokuha neka kuha 10-15 min.zatim procijediti.U sok staviti secer na 3,5l ide 1 kg.secera i to samo da prokuha i sipati vreo sok u vrele flase taj sok je kao sirup, ide mozda pola case soka pola vode,kako ko voli sok je pravo ukusan i bas mirise na grozdje



_____________________________

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu hampsi)
Neposredna veza do poruke: 885
   RE: Recepti,recepti
8.10.2011 7:58:49   
ElmaB
IZVORNA PORUKA: Mila_80

IZVORNA PORUKA: ElmaB


user posted image

Kore:


3 jajeta
12 kašika šećera
12 kašika brašna
1 prašak za pecivo
2 supene kašike kakaa
2 supene kašike ulja
1 vanilin šećer

Sve sastojke pjenasto umutiti. U kalup staviti papir za pečenje, malo pomastiti i iztliti smjesu. Pćei 20 minuta na tempšeraturi od 180 stepeni. Kada je pečeno, potpuno ohlađeno tijesto izvaditi iz rerne i prerezati na dva dijela. Ponoviti postupak, tj. ispeći još jedanput tijesto i presjeći na dva dijela, tako da se ukupno dobiju 4 kore. Ukoliko želite u jedno tijesto ne morate staviti kakao, tako da bude crno bijela torta.

Fil:

3 pudinga sa 8 kašika šećera skuhati u 1,3 l mlijeka i kada je puding kuhan, odmah u vreo dodati 100 grama čokolade za kuhanje. Sve dobro promiješati i staviti u frižider da se potpuno ohladi. U hladan puding dodati 150 istopljenog putera. Vratiti fil u frižider. U međuvremenu napraviti šlag od 6 bjelanaca, ali skroz čvrst i u miješati u fil. Ponovno vratiti u frižider. U drugoj šerpici zagrijati 250 ml vrhnja za kuhanje, te u njega dodati 6 žumanaca umućenioh sa 6 kašika šećera. Sve sjediniti i kada provri, dodati 100 grama čokolade za kuhanje, pa skinuti sa šporeta. Ostaviti da se ohladi.
Prvu koru namazati filom od podinga pa preko nje kašikom u tankom sloju nanijeti smjesu od vrhnja, te postupak ponavljati do zadnje kore. Zadnju koru ne mazati filom, nego pred nanošenje fonant mase premazati bater kremom.




Elma, molim te, ja sam totalni laik za kolače ali se sutra spremam napraviti tortu po prvi put u životu i odlučila sam se za ovu tvoju ali meni na ovoj slici izgleda kao da su dvije kore a u recepru su četiri ili mi se samo čini...user posted image


Ovdje su tri jer mi je torta bila po prilično visoka, ali uvijek stavljam 4. Ako šta treba tu sam. Ove kore su jako mekane i nekada se čini da i nema fila, jer su one vazdušaste.


_____________________________

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.


(odgovor članu Mila_80)
Neposredna veza do poruke: 886
   RE: Recepti,recepti
8.10.2011 11:08:35   
hampsi
zaha hvala ti od srca! Spremam se da idem kasnije kod mame da to pravim pa citavo vrijeme kontam kako cu. Nasla sam neke recepte ali mi bas treba neki isprobani. Hvala ti, nadam se da ce mi uspjeti

< Poruku je uredio hampsi -- 8.10.2011 11:09:03 >


_____________________________

Takva sam kakva sam

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 887
   RE: Recepti,recepti
8.10.2011 11:12:13   
Honey3
IZVORNA PORUKA: hampsi

zaha hvala ti od srca! Spremam se da idem kasnije kod mame da to pravim pa citavo vrijeme kontam kako cu. Nasla sam neke recepte ali mi bas treba neki isprobani. Hvala ti, nadam se da ce mi uspjeti
nema na cemu,nije ga tesko napraviti a isprobanuser posted image


_____________________________

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu hampsi)
Neposredna veza do poruke: 888
   RE: Recepti,recepti
9.10.2011 23:48:34   
Lejla Ka
Treba mi pomoć da složim meni za jedan svečani doručak. Doručak će biti za 6 odraslih osoba.

Mislila sam napraviti malo paštete od dimljenog lososa po Vjekinom receptu, uz to bi išle tostirane kriškice francuskog hljeba.

Voljela bih napraviti neko hladno meso za narezati, ali mi se ne da komplikovati sa biftekom. Suho meso mi se još ne da kupovati, mesne prerađevine ne konzumiramo.

Bit će ono standardno, par raznih sireva, mileram, paradajz, masline. Vjerovatno ću napraviti domaći hljeb u pekaču da bude vruć.

Hm, možda bih mogla napraviti poširana jaja u topi?
Hajd dajte još neku ideju, pa da skontam šta ću. Nemojte samo komplikovano, jer nemam vremena da pripremam u jutro, a i dan prije mi je prezauzet.


_____________________________

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu alea)
Neposredna veza do poruke: 889
   RE: Recepti,recepti
9.10.2011 23:59:51   
Visnja RR
jako ukusno moze biti da napravis palentu uvece i stavis je u pleh iz rerne da se ohladi...ujutro je rezes na kocke i lagano preprzis na rostilsjkoj tavi da dobije one prugice... dodad sve to to sto si navela ...
a mozes i ovo ali umjesto blitve naribas nekog sira po zelji...
http://www.minjina-kuhinjica.com/predjelo/predjela-topla/palenta-stanglice/

_____________________________

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 890
   RE: Recepti,recepti
10.10.2011 0:12:50   
Galicia
Lejla, ja sam u subotu ujutru pravila fin dorucak. Svima se dopao i rekla sam od sad cu ovo praviti svaki vikend.
Elem, treba ti onaj pleh za muffine. Ja imam onaj sa 12 rupica.
Potrebno: 7 jaja, 1dc mlijeka, so, biber, malo persuna, salama, sir trapist, moze i mladi luk ako imas.
Izmutis jaja i dodas mlijeko i ostale zacine. Kalup od muffina namastis, margarinom, uljem, sprejem, sta god imas. Ja sam koristila PAM spray i lakse mi je tako.
Isjeckas sir i salamu, a mozes koristiti sta god imas u kuci, paradajz, tikvice, sir, salama...Masti nikad kraja.
U kalupe stavis isjeckanu sir i salamu, a preko zalijes smjesom od jaja do odprilike 3/4 rupe. Zagrijes rernu na 220 i peces oko pola sata ili koliko treba. Moji gosti su bukvalno davili ovim. Fino izgleda, a i ukusno je.

_____________________________

“It takes a long time to make it simple.”

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 891
   RE: Recepti,recepti
10.10.2011 0:22:23   
ena23
hm ,  imam  recept      za najjednostavnije  mougce turske pogacice:

1 casa jogurta
pola  solje ulja
1 pr z pecivo
brasna   po             potrebi

zn aci  zamute seova  prva  3    sastojka pa/se/dodaje/brasno/po/potrebi/dok/smjesa/ne/dobije/gustocu/otprilike/kao/resica/uha.razvalja/se/tjesto/debljine/prsta/i/casom/iskruzis/pogacice.premazes/ih/zumancetom,pospes/susamom/ili/corekotom/i/peces/na/200/dok/ne/porumene.dok/su/vrele/mozda/ce/ti/liciti/da/su/alo/mecave/ali/cim/ohlade/malkice/budu/pravo/njam.recept/je/turski/pa/mozda/ipak/da/probas/prije/ispeci/turu/da/probas/kako/ti/se/svidjaju....


_____________________________

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.


(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 892
   RE: Recepti,recepti
10.10.2011 0:25:45   
ena23
tastatura       mi u             haosu, izvinjava se na nacinu pisanja.

user posted image

ovo je znaci slika    tih pogacica, ovdje su punjene  sirom i persunom


_____________________________

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.


(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 893
   RE: Recepti,recepti
10.10.2011 1:02:23   
ena23
a zaboravih                         napisati u     receptu: sol :)

_____________________________

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.


(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 894
   RE: Recepti,recepti
10.10.2011 10:25:47   
megi
ena ajde kad imadnes vremena samo mi objasni kako napunis ove pogacice
postupak kao da nesto fali
vidim da ti je tastatura u haosu, al kad razvaljas debljine prsta sta dalje

hvala


_____________________________

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 895
   RE: Recepti,recepti
10.10.2011 12:27:01   
ena23
e              megi ja  sam samo  dala recept       za               tjesto, ne za            punjenje,            nije ni           objasnjeno na stranici na kojoj         sam          pronala recept.  ja     ih      punim tako       sto razvaljam             dva  tjesta, na  jedan naredam    kamarice    od aalame,sira,ajvara,ma sta god imam, prekrijem drugim tjestom            i  opet  casom kruzim pogacice. ne  znam      koliko dobro   sam            objasnila.

_____________________________

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.


(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 896
   RE: Recepti,recepti
10.10.2011 15:37:34   
Medić*
Lejla ovako nesto cesto pravim, super je. Spanska pita  
Sastojci:
4 jaja
2 čaše od 2 dl jogurta
1 čaša ulja
2 čaše pšeničnog brašna Tip 500
1 prašak za pecivo
šunka, salama, pečenica (po želji) ( Mi ne volimo salamu pa stavimo sudzuku ili suho meso na kockice )
1 veći kiseli krastavac iz turšije
1 veća kisela paprika iz turšije
malo sira
malo soli

Priprema:
 unku, krastavac i papriku isjeći na komadiće. Sir po želji isjeći, izrednati ili izmrviti rukama. Cijela jaja umutiti što penastije, dodati jogurt, ulje i brašno pomiješano sa praškom za pecivo, pa onda i šunku, krastavac, papriku i sir. Po potrebi posoliti. Sve dobro promješati i sipati u pleh ili tepsiju prethodno nauljenu i pobrašnjenu. Po originalnom receptu, pita se peče oko 30 minuta na 200 stepeni. Ja je pecem oko 40 min na 180. Služi se uz jogurt ili kiselo mlijeko/pavlaku.Toplo ili hladno, po zelji.
 
p.s. moze se i peci u kalupima za muffine user posted image

< Poruku je uredio medic slatki -- 10.10.2011 15:39:16 >


_____________________________

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 897
   RE: Recepti,recepti
10.10.2011 18:26:16   
Honey3
evo vam jedan super recept za kolac sa jabukama i bez jaja:
potrebno:
1kg jabuka
1,5kg secera(mislim da je dovoljno 1kg)
1solja mlj.oraha
500g griza
1 prasak
1 kasikica sode bikarbone
priprema:
jabuke izrendati i pomijesati sa pola kg.secera,praskom i sodom i ostaviti da stoji 1h
kad odstoji u to umijesiti griz i solju mlj.oraha moze i malo sjeckanih i peci normalno,ja sam malo na 250stepeni pa na 200¨,gledala sam nozem je li pecen
skuhati agdu od 1kg secera i 1l vode(mislim da je dovoljno pola kg secera i pola l vode)zaliti peceni kolac,ja sam mlak zalila mlakom agdom,preko kolaca moze slag ili cokolada po zelji,mogu vam reci da je kolac super socan i ukusanuser posted image


_____________________________

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 898
   RE: Recepti,recepti
10.10.2011 21:43:23   
niki83
Zaha, ovaj kolac pravi moja mamauser posted image

_____________________________

N&N

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 899
   RE: Recepti,recepti
10.10.2011 21:44:34   
Medić*
zaho ovo je bas super kolac stim da ja jos ubacim kasiku kakao i umjesto agde prelijem preko vruceg kolaca puding od banane, ono upije i bude socno, a budem i sa agdom probala. Uglavnom volim ove kolace sa jabukama i grizom.


_____________________________

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:








Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *