M kao Mama -> RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! (4.2.2012 18:56:17)
|
Uh, strašno, ovo sad već izgleda sablasno, neko pita za trudnice, pišu u Mostaru jednu su donijeli na rukama, a drugu bagerom, za Sarajevo ne znam, mada i ovdje je strašno, ja ujutro moram na injekciju, sreća pa mi je DZ 50 metara od stana, nadam se da će ujutro biti neko da mi zvekne moju dozu. Djeci je najbolje, moja je povilenila, dva puta danas izlazila, poludi od sreće i radosti, što se tiće vrtića JU Dom zdravlja, sad ministar javi da će obdaništa raditi, ali apeluju ko ne mora da ne vodi ko ne mora, za posao strašno, ja zaista ne znam, ja sam vala muža jedva jutros zadržala da ne ide, on je poslovođa u svojoj PJ, i javio momcima da ne idu, ali zvao šef iz Tuzle i rekoa da se radnja mora otvoriti, sreća pa blizu radnje stanuje jedan radnik pa je on otvori,velim ja do zla Boga krv da prodajete, pa morate otvoriti, ne znam kome će na ovom kijametu laminat pasti na pamet. Kod nas u naselju grtalice ni na mapi, jer nas održava privatna firma na ne RAD
|
|
|
|