Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 7.2.2012 14:01:22
muaaa
IZVORNA PORUKA: teacher75
IZVORNA PORUKA: vjestica
IZVORNA PORUKA: doublemum
kod nas nestalo vode
Samo još da vas pitam-jel' to ljudi koji nisu "starosjedioci"nisu ljudi! "Budi ono što jesi,al' budi čovjek!" Kad bi se samo ovom vodili u životu-svima bi nam bilo bolje, ali ne -hajmo se sad dijeliti na sve moguće načine i ako je ikako moguća da "ja" budem u "naj" kategoriji!
ja to nisam nigdje napisala niti sam generalizirala, ali neko ko je došao sa sela i kome je pas životinja koja može živjeti vani a ne u kući(i meni pravi problem što ja u svom stanu držim svog psa koji nikom ne smeta) ili neko ko ne zna da u zgradi postoji kućni red, e to takvima sam pisala
jesam ja spomenula starosjedioce u svojoj ulici, stanje nakon rata je bilo ovako zimi: prodjes od pocetka do kraja ulice i ocisceno samo ispred vrata starosjedilaca (valjda imaju tu naviku i kulturu), rijetko gdje od ovih "mladih" sto su dosli poslije rata, tacno se mogla vidjeti razlika, i to je godinama bilo tako
Ee vidis kod mene je drugacija situacija.Nijedan starosjedilac nije izasao da cisti snijeg ispred zgrade ni do dana danasnjeg.Cistili mm,komsija koji je dosao prije 4 godine i niko vise.Cak su se peli na krov 6_og sprata da ciste da nebi propao.A neznam sta ostali misle
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 7.2.2012 14:02:26
ledy blue
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa
Samo da vam kazem da je brat upravo dosao iz lokalne prodavnice i platio je 10kom jaja 6KM
Ih sto su ova gradska jaja skupa ili su koke poslije ovog snijega postale prepelice ja juce bila u lokalano prodavnici..i sve sasvim normalno funkcionise...stigle vriske jufka..pavlaka ..voce...jaja i sve po istoj cijeni kao i prije...Mislim da su pojedini vlasnici blago receno bezobrazni pa ovo koriste kao priliku za zaradu...
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 7.2.2012 14:03:50
Hanady RR
Pahuljo na sedreniku je jeftinije..ako ti ne bude burazu mrsko do bolnice koševo prošetat javi da ti po mužu svome pošaljem školjku za te pare ostane ti i kusura
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 7.2.2012 14:04:26
Medić*
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
kod nas nestalo vode
koji dio grada?
alipašino
Kod nas u A fazi ima vode ali mali skroz pritisak, ja evo napunila u slucaju da nestane, nisam citala sve ali ovo za struju me zabinjava, da li bi to znacilo da i toplane ne bi radile i ostali bi bez grijanja. Nadam se da nece doci do ovoga.
Pahuljice cuj 10 jaja 6 km, fakat su ljudi bezobrazni, kod nas u lokalnoj prodavnici sve po starom, samo nam mlijeko Megle na 1,70.
ma šta ti je...ja se spemama jednog koni sa ringeraje u pohode snježne spojilo nas padanje...pravo blizu živimo... sad znam da i tamo ima ženica sa malom bebom
Pusti... evo ja sam ''došljo'' na sedrenik...al mene bome moje komšije poštuju...a i ja njih nit sa kim kafu ispijam nit mahlama... al svi znaju da ja ne gledam ni na šta u čovjeku već koliko je insan insanom...
i da me nije sramota zavrnut rukave, skuhat, podjeliti, okopat, kopat i bašču saditi...
lijepo je bit emancipvan al ja volim svoje mahale...u njima vazda duša stoji ne odmiče
Pusti... evo ja sam ''došljo'' na sedrenik...al mene bome moje komšije poštuju...a i ja njih nit sa kim kafu ispijam nit mahlama... al svi znaju da ja ne gledam ni na šta u čovjeku već koliko je insan insanom...
i da me nije sramota zavrnut rukave, skuhat, podjeliti, okopat, kopat i bašču saditi...
lijepo je bit emancipvan al ja volim svoje mahale...u njima vazda duša stoji ne odmiče
Ja bih te voljela za komsinicu hihihih
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 7.2.2012 14:14:51
mamine oci
IZVORNA PORUKA: medic slatki
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
kod nas nestalo vode
koji dio grada?
alipašino
Kod nas u A fazi ima vode ali mali skroz pritisak, ja evo napunila u slucaju da nestane, nisam citala sve ali ovo za struju me zabinjava, da li bi to znacilo da i toplane ne bi radile i ostali bi bez grijanja. Nadam se da nece doci do ovoga.
Pahuljice cuj 10 jaja 6 km, fakat su ljudi bezobrazni, kod nas u lokalnoj prodavnici sve po starom, samo nam mlijeko Megle na 1,70.
ja jaja kupila u komsiluk kod medic za 8km 30kmom :) a vjestice stanujemo u istoj ulici kod nas ima vode da nije to u zgradu vasu neki kvar mi vodu imamo :)
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 7.2.2012 14:17:46
mamine oci
Mamine oci mogla si naficu svratiti usput
mogla sam al kontala muz ti je tu, rano ja isla da platim racun bilo je dosta rano oko 9h da je bilo kasnije svratila bih nego reko gdje cu sigurno spavate
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 7.2.2012 14:18:53
Medić*
IZVORNA PORUKA: mamine oci
Mamine oci mogla si naficu svratiti usput
mogla sam al kontala muz ti je tu, rano ja isla da platim racun bilo je dosta rano oko 9h da je bilo kasnije svratila bih nego reko gdje cu sigurno spavate
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 7.2.2012 14:21:36
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: ElmaB
Evo nama je na Ilidži u banci nestalo struje, trenutno smo na agregatu. Čekamo elektrodistribuciju da dođe.
uuuuuuuuu
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 7.2.2012 14:28:02
koka i po
kod nas ima svega samo para treba. banane su vec odavno 2,35 km,mlijeko megle odavno 1,65 itd. sto se komsiluka tice mi smo uvijek bili tu jedni za druge.ne kaze se džaba nekada je preci komsija nego rodjeni brat. za "izolaciju" od komsiluka ne pripisujem obavezama nego javasluku.jer vecina ljudi rade a ipak se fino druze. lady ja bih ovom linku dala novi naslov ali cete me protumaciti pogresno . za sve postoji razlog pa i za ovo sto nam se trenutno desava. . izmedju ostalog i kod nas jos uvijek pada.radnici JKP(javno komunalnog prevoza) vrijedno rade ,ciste ulice,prilaze do kontejnera tako da se bez problema moze hodati.ulice su prohodne ,prilazi zgradama,prodavnicama i sl. dobro hBd za sada.