Alhemicarka -> RE: Kako živite vaš brak? (11.6.2012 12:42:39)
|
Uh, da se negdje rasteretim, iako znam da nisam u pravu, eksplodiraću ako se ne rasteretim negdje. Moj džuvegija se razbolio [sm=hudicek1.gif], baš je našao kad će. Škripa, izgubio glas, temperatura. Imamo bebu od dva mjeseca, skoro svaki dan goste, a on leži i još moram da igram i oko njega, te mu napravi juhicu, te skuhaj čaj da se napari, došlo mi da ga zalijem čajem. Ne znam gdje ću prije, oko bebe, njega ili gostiju [sm=hudicek1.gif]. Sve sam mu neko jutro skresala, da je bezobrazan, da će odsad samo on raditi, i da neću da čujem ne znam (recimo ispegla pelene, ali garderobicu ne zna [sm=hudicek1.gif], e pa lijepo sam mu rekla, ne interesuje me znaš li, kad tebi nešto treba sve znaš izgooglati, izgooglaj kako se pegla garderoba, ukucaj na youtube, pa ko debil prati). I još sam mu rekla de se nakiši u mene, tako bih voljela da i ja malo ležim, a samo mi bebu na podoj donosiš. On je jadan samo šutio i na kraju rekao pa ti mene više ne voliš. E malo mi je falilo da mu i na to odgovorim u gornjem stilu. [sm=hudicek1.gif] Uh kako sam bijesna.
|
|
|
|