veeseelaa -> RE: Kako živite vaš brak? (11.6.2012 11:04:54)
|
IZVORNA PORUKA: shpagica IZVORNA PORUKA: veeseelaa Da mi da barem malo materijala da se utjesim i spustim loptu, nego sam trenutno sva u filmu "a koga ja na grbaci svojoj vucem mati mila" ja kad mami se "žalim" kako je mm lijen ona meni kaže, ćuti voliš ga zamisli da nije pored tebe, pa nema onog njegovog nereda i ja se odmah rastužim i sve mu halalim [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Ma ne mogu na to sve bas da popustam, tako me uhvati crnjak i kad djecu nesto zaruzim ... gluho i daleko bilo. Pa ne mogu bas na sve da gledam kroz prste. A inace kad se naljutim bas me drzi, stalno motam film iznova i iznova i sve se vise punim i punim i sve preko cega sam olako presla mi se nakupi u jednom momentu popucam po savovima, bolje mu je na oci tad da mi ne izlazi [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] imam i ja ovakvih momenata..... ljuti me strašno s vremena na vrijeme ta njegova indolentnost, al ja sam poodavno odlučila poravniti, sve što mogu uradim, ono što je bitno i hitno, što ne mogu čekam smireno na mm
|
|
|
|