treciputmama -> RE: problemi sa dojenjem... (18.9.2011 1:33:48)
|
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka Treciputmama, ja sam skroz zaboravila, ti si spominjala da je bio problem sa ušima. Slašem se sa Jelenom, to može još uvijek biti uzrok problema. Ne znam koliko ti je problem ali možda ne bi bilo zgoreg da pedijatar opet provjeri uši. Ovo da izdajaš sve manje tokom dana je sasvim normalno, ne proizvodi se isto stalno, i tvoje se tijelo prema noći umara. Ništa ti ne brini, beba dobije dovoljno. Ovaj problem sa ušima bi mogao biti uzrok svih problema, i bebinom manje uspješnom dojenju i smanjenom dobitku na težini, bacite težište na rješavanje tog problema. samo da ti javim da juce i danas nisam izdajala...doji puno bolje, ko prava...ali je ne smijem puno hvaliti.... a za kapi za oci o kojima sam govorila da smo dobile na recept...ne preporucujem nikome, samo kazem da je nama to pomoglo,naravno uz preporuku pedijatra...i poznat izvor krmeljanja (prenesena bakterija pri porodu).....nadam se da nijedna mama kao ni ja sama nece uzimati antibiotike na svoju ruku...vec samo uporediti eventualne simptome sa onima koji im se desavaju pa onda pravac doktoru da on da konacnu terapiju...ipak za to sluze dotori.... eto u utorak bi trebali na kontrolu , mozda dobijemo i prvu vakcinu jer vec kasnimo...pa se javim da vidite je li ove sedmice nabacila vise grama...
|
|
|
|