Merylin
|
Draga Bambi, prvo čestitam na rođenju bebe. Ja sam bila baš poput tebe, stalni gost na ovoj temi, sve ispitivala, analizirala, zagledala, a trebala sam uživati naravno, u početku to dojenje nije lako, mada moje nije ni dan danas, ali eto, sve smo prošle to o čemu pričaš. Sjećam se koliko sam plakala zbog tog stalnog dojenja i osjećaja da je beba gladna jer traži dojku čim ja ustanem iz kreveta. Sjećam se i tog AD-a koji mi je zagorčao život. Beba će neko vrijeme da te traži na taj način, svakih 15ak minuta. LejlaKa je često o tome pisala, dojka nije samo hrana, već i utjeha, način da ti beba bude blizu, da se uspava ( ne brini, još je mali da bi stvorio neku naviku uspavljivanja). Mlijeko još uvijek nadolazi i dobro je što beba tako često traži da doji. Tek kasnije će se uspostaviti ponuda i potražnja, ali to već znaš Ako beba ima dovoljno mokrih i pokakljenih pelena, ne brini. Moj mališa i dan danas zna dojiti na svakih pola sata. Uglavnom, ja se raspisala, a ti većinu ovih stvari znaš. Zavali se u krevet sa svojom bebom, čitaj knjigu, surfaj i uživaj. Neka doji koliko hoće i kad hoće, gladan nije, samo je mala mirišljava beba koja puno treba svoju mamu, duša mila draga...