idacha
|
eh, evo mene sa izvjestajem... dobila sam nalaze i sto se tice mlijeka, pise da nema izolovanih patogenih bakterija, ali sto st tice brisa bradavice pise : u kulturi b.promjene izolovane bakterije identifikovane su kao : 1. enterobacter species 2. staphylococcus aurelus. po dolaslu kuci, odmah sam nazvala dr i zakazala pregled nalaza za sutra ujutro.. jedva cekam da svane.. ne dao mo Bog da mi te bakterije predju na bebu.. vidjecu sutra.. inace, draga lejla, otkako izmuzavam, odnosno nakon 2 dana iznuzavanja bol je nestala.. dok sam dojila, bol je bila izuzetno jaka, imala sam osjevaj da ce bradavica da mi otpadne.. takdoje, imala sam osjecaj da mi Imran vuce kanalice iz same dubine, kao da mi trga kanalice... ta bol se protezala od bradavice, kroz kanalic do plecne bukvalno.. do tog nivoa da nisam mogla podici bebu da podrugne, jer me je ruka bolila.. bol je trajala oko pola sata nakon podoja i polako posustajala.. opet se javlja nakon sat-dva, kada bi mlijeko pocelo da nadolazi... eh, sto se tice siklusa, ja redovno dobijam.. dobila sam odmah poslije 40-ice, a dobijam pocetkom mjeseca.. nedavno mi je prestalo, tako da nije to nista nisam mijenjala kod hranjenja, sve je isto.. samo se kolicina malo smanjila.. danas mi je isto, izmuzem po 100 ml za svaki obrok.. ne znam, mozda ima uticaja i to sto mi sve ovo stvara nevjerovatni nervozu.. pokusavam da se opustim, ali strpljenja je sve manje.. samo cekam dan da mi zaraste bradavica, da mogu AKO BOG DA opet poceti sa dojenjem normalno.. bas mm danas kazem, da sam ruku slomila, vec bi zaraslo, a ovo ne zarasta.. eto, drage moje... novi dan, nova nafaka.. valjda bude bolje...