Super Beba -> RE: problemi sa dojenjem... (3.5.2012 17:09:54)
|
IZVORNA PORUKA: Hurma IZVORNA PORUKA: Teddy Bear Draga Hurma, iz licnog iskustva ti toplo preporucujem samo doji bebu, i moja bebica je bila na suncanju i kad sam ga iznijela iz bolnice nije znao da doji, a jos sam isla 3-4 puta na dojenje u bolnicu i na nasu zalost, dam mu AD, mogli smo tako kombinovati siku i AD, dok nije mali omudrao i poceo da odbija siku, uh, plakala sam danima, al nisam nikad odustala, dojio je samo preko noci a po danu kad mu pridjem, imao je fobiju od mene, odma pocne da vristi,,,, i tako 5 mjeseci sam se mucila da ga ponovo vratim na siku i uspjela sam, a niko sem mm mi nije vjerovao, samo nas dvoje znamo kako je... i evo hvala Bogu dragom, sad ce puna godina kako sisimo i presretni smo, sad ne moze zamislit zivot bez svoje sike, nekad se budi i po 10 puta u toku noci samo da popije par gutljaja... nadam se da sam ti bar malo pomogla i ulila nade, sad imamo problem sto ne zna nista i nece da pije iz flasice, mama je njemu sve, i hrana i pice i cucla...istraj draga moja, ti imas mlijeka, vjeruj isplati se. saljem ti svu snagu ovog svijeta [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] hvala puno... mozda po postovima izgleda kao da sam nezainteresovana pa ono "najlakse je dati flasicu" dopire mi do uha indirektno... ali nemam ja razloga ovdje dokazivati koliko se trudimo i mm i ja... ali trudim se... taman posustanem psihicki, pa se opet dignem... i sve u krug... ali eto, smislit cu vec neku tehniku kako da ne bude gladan zbog zutice a da i dalje vuce dojku pa bar i u prazno... Draga, ne opterećuj se sa tim šta ti neko i na forumu (počevši od mene pa nadalje) i u stvarnom životu govori i šta misli.. Ostale forumašice i ja ti samo hoćemo reći da vjeruješ u sebe maximalno, jer stvarno, dosta toga leži u snazi volje i jačini živaca...al' i ako ne uspiješ u svojoj želji, nemoj se ni zbog toga gristi i sekirati...bitno je da si ti dala maximum od sebe, a ako ide - ide, a ako ne, pa Bože moj, biće bolje sa drugim djetetom [sm=smiley36.gif] i naravno, ne čini te samo dojenje majkom :))) Ti uživaj sa svojim pilićem i bitno je da se mazite i pazite, a aBd, sve će doći na svoje..još samo malo se naoružaj živcima i pozitivnom energijom i ubrzo ćete uživati u lijepim trenucima dojenja ..Sretno!
|
|
|
|