Teddy Bear -> RE: problemi sa dojenjem... (3.5.2012 15:43:48)
|
Draga Hurma, iz licnog iskustva ti toplo preporucujem samo doji bebu, i moja bebica je bila na suncanju i kad sam ga iznijela iz bolnice nije znao da doji, a jos sam isla 3-4 puta na dojenje u bolnicu i na nasu zalost, dam mu AD, mogli smo tako kombinovati siku i AD, dok nije mali omudrao i poceo da odbija siku, uh, plakala sam danima, al nisam nikad odustala, dojio je samo preko noci a po danu kad mu pridjem, imao je fobiju od mene, odma pocne da vristi,,,, i tako 5 mjeseci sam se mucila da ga ponovo vratim na siku i uspjela sam, a niko sem mm mi nije vjerovao, samo nas dvoje znamo kako je... i evo hvala Bogu dragom, sad ce puna godina kako sisimo i presretni smo, sad ne moze zamislit zivot bez svoje sike, nekad se budi i po 10 puta u toku noci samo da popije par gutljaja... nadam se da sam ti bar malo pomogla i ulila nade, sad imamo problem sto ne zna nista i nece da pije iz flasice, mama je njemu sve, i hrana i pice i cucla...istraj draga moja, ti imas mlijeka, vjeruj isplati se. saljem ti svu snagu ovog svijeta [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]
|
|
|
|