Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Dinosauri pretvorili Pionirsku dolinu u J... 27.1.2012 20:12:28
veeseelaa
puno mi ljepse i prirodnije izgleda kad su na zelenoj travi, bolje se i isticu, ovako se pola ne vidi, stopili se sa bjelinom, jos prije par dana bilo 10cm snijega na njima, pola detalja snijeg prekrio
ma redovno eksponate čiste a i oko njih je toliko utabano da su na brisanom prostoru ne znam meni su super, nevezano za vrijeme
< Poruku je uredio veeseelaa -- 27.1.2012 20:16:54 >
RE: Dinosauri pretvorili Pionirsku dolinu u J... 29.1.2012 18:17:43
gvendolina
tiki i ja sam mislila,ali mozda tada bude najveca navala ....mi danas mislili i bili se dogovorili sa jetrvom i njihovim malenim,ali ja nisam mogla,nesto sam nikakva.sad mi je drago sto en odosmo jer su se oni zaledili,danas je bilo bas hladno a najavljuju i iducu sedmicu velike minuse najbolje je otici radnim danom ,ko moze...ovo vikendom je ludnica
RE: Dinosauri pretvorili Pionirsku dolinu u J... 29.1.2012 18:22:03
teacher75
mi smo ionako mislili otici radni dan, ne pada mi napamet vikendom, kakve mi koristi da cekam u redu pa da cekam kad hocemo da se slikamo ispred exponata da nam ko ne upadne u kadar, ne volimo guzvu
RE: Dinosauri pretvorili Pionirsku dolinu u J... 30.1.2012 10:35:11
henna ze
mi smo bili u subotu..dan je bio prelijep..Hena presretna..ma svi smo uživali.. mi smo baš stigli u ovu gužvu oko 12,30..ali brzo je išlo..nekih 15 minuta smo bili u redu..a unutra skoro 2 sata...
evo i nas