Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Dinosauri pretvorili Pionirsku dolinu u J... 30.1.2012 21:16:55
selebriti
IZVORNA PORUKA: henna ze
mi smo bili u subotu..dan je bio prelijep..Hena presretna..ma svi smo uživali.. mi smo baš stigli u ovu gužvu oko 12,30..ali brzo je išlo..nekih 15 minuta smo bili u redu..a unutra skoro 2 sata...
RE: Dinosauri pretvorili Pionirsku dolinu u J... 19.2.2012 9:20:19
pocahontas
IZVORNA PORUKA: taurus
znate li kakva je situacija sa snijegom u pionirskoj, može li se prići dinosaurusima
mi smo sutra planirali prošetati do pionirske
draga mi bi isli danas, ali i mene ovo isto zanima - moze li se prici p.dolini i dinosaurusima generalno? nadam se da su ipak očistili jer je to i njima u interesu a da nazovemo, i provjerimo 100%? ali koga ko to organizira?
RE: Dinosauri pretvorili Pionirsku dolinu u J... 19.2.2012 9:27:36
teacher75
IZVORNA PORUKA: pocahontas
znate li kakva je situacija sa snijegom u pionirskoj, može li se prići dinosaurusima
draga mi bi isli danas, ali i mene ovo isto zanima - moze li se prici p.dolini i dinosaurusima generalno? nadam se da su ipak očistili jer je to i njima u interesu a da nazovemo, i provjerimo 100%? ali koga ko to organizira?
bila je mama75 juce, pisala je sinoc svoje iskusvo na chat temi. mi smo odlucili da ipak ne idemo, nadamo se dace se opet vratiti za par godina i da ce biti ljepse vrijeme
RE: Dinosauri pretvorili Pionirsku dolinu u J... 19.2.2012 9:31:10
pocahontas
IZVORNA PORUKA: teacher75
IZVORNA PORUKA: pocahontas
bila je mama75 juce, pisala je sinoc svoje iskusvo na chat temi. mi smo odlucili da ipak ne idemo, nadamo se dace se opet vratiti za par godina i da ce biti ljepse vrijeme
evo upravo procitah da je bila, ma mi idemo pa šta nam Bog da..evo i sunce izviruje
RE: Dinosauri pretvorili Pionirsku dolinu u J... 19.2.2012 9:45:52
new mama
Joj i ja bi voljela odvesti A,samo ne znam kakvo je stanje sa snijegom,da li je prohodno ,a jos zadnji dan,mogli su vala ostaviti dinosaure jos jednu sedmicu
< Poruku je uredio new mama -- 19.2.2012 9:48:21 >