RE: Fotografije nasih stomacica II (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

dandi84 -> RE: Fotografije nasih stomacica II (25.3.2014 16:11:15)

Ananas mašala...Pupo narastao pravo [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

lovepower -> RE: Fotografije nasih stomacica II (25.3.2014 16:34:54)

chilli [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] lijepi pupo,ti si ona zgodna trudnica mashAllah
ananas mazi ga tako slatkog jos malo pa nema[sm=smiley36.gif]

reallove -> RE: Fotografije nasih stomacica II (25.3.2014 19:17:37)

MasAllah ananas,lijep pupo[sm=bravo.gif] taman,nije ni mali,ni velik [sm=bravo.gif]

dandi84 -> RE: Fotografije nasih stomacica II (25.3.2014 21:35:35)

[img]http://www4.slikomat.com/13/0325/kwr-201403.jpg[/img]

Evo nas 16+3...
1kg u plusu [sm=smiley1.gif]

Bubydina -> RE: Fotografije nasih stomacica II (25.3.2014 21:40:10)

IZVORNA PORUKA: dandi84

Evo nas 16+3...

[sm=love.gif][sm=love.gif] dandi, mashallah predivna si,i vidi kako pupo fino raste ... bas si zgodnica

dandi84 -> RE: Fotografije nasih stomacica II (25.3.2014 21:45:36)

Bubydina hvala ti mila moja od srca, tek je stomo malo počeo rasti od prošle sedmice,od kako su stale mučnine i tu smo baš siti, ujutru ga nema ni pola [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]Ovo je prva slika koju sam postavila ovdje, ranije nisam imala šta pokazati [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]Ti si malo naprednija sa trudnoćom pa okači slikicu da vidimo pupu...[sm=smiley1.gif]

Bubydina -> RE: Fotografije nasih stomacica II (25.3.2014 22:25:52)

Dandi,bit ce on i veci aBd,[sm=bravo.gif],
I kod mene zadnja 3-4 dana odjednom veći...a ja uvijek mislim svake sedmice
uslikati,a nikad mi se neda,sad cemo za 2 dana biti 18 sedmica,pa
mozda bude slikica,,,tako je kod svake izgleda,ujutro dosta manji,[sm=smiley36.gif]

Vanne -> RE: Fotografije nasih stomacica II (26.3.2014 0:16:27)

dandi zeno draga jesi zgodna [sm=zz_inlove.gif][sm=zz_inlove.gif][sm=zz_inlove.gif]
Pupo se bas lijepo ugledao...sad ce on pravo poceti da raste ...
Jos malo pa cemo stici ananas [sm=smiley1.gif]

dandi84 -> RE: Fotografije nasih stomacica II (26.3.2014 10:33:07)

IZVORNA PORUKA: Vanne

dandi zeno draga jesi zgodna [sm=zz_inlove.gif][sm=zz_inlove.gif][sm=zz_inlove.gif]
Pupo se bas lijepo ugledao...sad ce on pravo poceti da raste ...
Jos malo pa cemo stici ananas [sm=smiley1.gif]

Hvala ti mila [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
Moramo još puno papati da bi stigle Ananas a i mrvice nam moraju još puno rasti...[sm=smiley1.gif]

grozđe -> RE: Fotografije nasih stomacica II (26.3.2014 11:32:51)

dandi macko [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image] 

pupo predivan, mrvica tvoja raste.... sve ce to brzo proci....

sjetim se sebe sa svojim sinom [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image] uvijek pratila koliki je stomak..ujutro bude najmanji bas kako kazete, a navecer najveci....

Sretno draga... kada ti je termin?

elmaL -> RE: Fotografije nasih stomacica II (26.3.2014 11:36:06)

tek upratih sliku od dandi ukazao se pupo[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

neka jos malo, kad bukne odjednom [sm=zz_biggrin.png][sm=zz_bounce.gif][sm=zz_bounce.gif]

dandi84 -> RE: Fotografije nasih stomacica II (26.3.2014 12:28:27)

ElmaL hvala draga moja...Ukazao se konačno...Uveče se baš vidi..I ja se nadam da će sad baš krenuti pravo rasti [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]Jedem sad sve osim slatkog[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Grožđe milaaa hvala ti od srca...Termin je 05.09 aBd...Sutra ili prekosutra idemo na kontrolu pa nam doktor mozda kaze jel [sm=modricrtici.gif] ili [sm=rozacrtici.gif]....Poljubi momka od rr tete...[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

9months -> RE: Fotografije nasih stomacica II (26.3.2014 12:30:44)

Evo nas 16+3...

[sm=love.gif][sm=love.gif][sm=love.gif][sm=love.gif][sm=love.gif]
[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Medenko si pravi...zgodnica i jako lijepa trudnica [sm=smiley1.gif]
Sretno na kontroli [sm=smiley31.gif]

dandi84 -> RE: Fotografije nasih stomacica II (26.3.2014 12:35:40)

IZVORNA PORUKA: 9months

Evo nas 16+3...

[sm=love.gif][sm=love.gif][sm=love.gif][sm=love.gif][sm=love.gif]
[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Medenko si pravi...zgodnica i jako lijepa trudnica [sm=smiley1.gif]
Sretno na kontroli [sm=smiley31.gif]

Hvala koko moja [sm=smiley9.gif][sm=smiley9.gif][sm=smiley9.gif][sm=smiley9.gif][sm=smiley9.gif] što me nahvali[sm=smiley1.gif]
i ti sto prije da jednu slikicu stomačića ovdje okačiš...To ti od srca želim...[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

pepika -> RE: Fotografije nasih stomacica II (26.3.2014 12:46:55)

dandi,ananas i chilli [sm=bravo.gif] preslatko stvarno [sm=love.gif]

ananas_ze -> RE: Fotografije nasih stomacica II (26.3.2014 12:47:50)

dandi divan pupo [sm=muca.gif][sm=love.gif] , masala[sm=bravo.gif] samo je pitanje dana kad ce "buknuti" a stic cete vi mene prije nego sto mislite, meni su od 20.sedmice dani proletjeli, kad sad pogledam tiker ne vjerujem svojim ocima [sm=smiley36.gif]

dandi84 -> RE: Fotografije nasih stomacica II (26.3.2014 12:51:45)

Pepi hvala ti [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]Koliki je tvoj pupo, kako napreduješ???

Ananasko
hvala ti draga moja...ABd i mi da dočekamo kao i ti velikog pupu...Meni su vala ova prva tri mjeseca bas sporo isla...Od 12 nedelje pa ovamo je brže al početak je stvarno bio mučan....Još malo i ti ćeš imati svoje zlato u naručju aBd...[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

lovepower -> RE: Fotografije nasih stomacica II (26.3.2014 12:53:52)

dandi zeno zgodna [sm=bravo.gif]
pa nije mali,bas se fino primjeti prelijep je[sm=love.gif][sm=love.gif]
jos sad kad nema mukica koliki ce da naraste aBd[sm=smiley36.gif]

dandi84 -> RE: Fotografije nasih stomacica II (26.3.2014 12:55:55)

IZVORNA PORUKA: lovepower

dandi zeno zgodna [sm=bravo.gif]
pa nije mali,bas se fino primjeti prelijep je[sm=love.gif][sm=love.gif]
jos sad kad nema mukica koliki ce da naraste aBd[sm=smiley36.gif]

Ovo je za 7 dana narastao vjeruj mi... Bila sam ravna kao daska...Sad bas fino papam i evo rezultata....Hajde slikaj se da vidimo i tvog pupu[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

pepika -> RE: Fotografije nasih stomacica II (26.3.2014 12:56:46)

Moj ppupo je vejikiii ja sam 23-ca sedmica[sm=bravo.gif] guramo polako. meni vrijeme bas brzo prolazi ovo do sad hB. Stavila bi i ja slikicu al ne znam kako,nisam nikad ni pokusavala. Meni dr. rekao da su mu na porod dolazile sa stomakom koliki je moj ,pa sad ne znam kolka cu bit do poroda,al samo d abude sve ok.

lovepower -> RE: Fotografije nasih stomacica II (26.3.2014 13:01:09)

jos je moj mali ja sam tek 14+2 za jedno dvije sedmice cu se i ja uslikati pa vam postaviti
pepika ne mora znaciti da ce ti pupo jos puno narasti ima zenica pa do 6 mjeseca pupo bude veeellliiikkkiii i onda vise ne raste ja ih licno poznajem[sm=smiley1.gif]

dandi84 -> RE: Fotografije nasih stomacica II (26.3.2014 13:04:21)

Pepi idi na slikomat.com...Tamo ubaciš sliku i kopiraš kod za forume i nalijpiš ovdje...Nista lakse...Ma mislim da taj tvoj doktor pretjeruje...Koliko si dobila na kilaži...[sm=smiley1.gif]

Lovepower darga pamtim ti[sm=smiley36.gif]...Za dvije sedmice očekujemoi tvog pupu ovdje...[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

pepika -> RE: Fotografije nasih stomacica II (26.3.2014 13:15:47)

lowepover moze bit,vidjet cemo[sm=smiley36.gif] meni se na pocetku trudnoce odma poceo primjecivat stomacic, ja usla u jednu radnju ma ne znam da sam bila 10-ta sedmica kad meni ce zena hoce to bit novine[sm=zmeden.gif]

Ja sam se do sad udebljala 7 kg zatrudnila sa 58,a sad imam 65 kg.

dandi pokusat cu da stavim da me vidite i prosudite [sm=smiley36.gif]

dandi84 -> RE: Fotografije nasih stomacica II (26.3.2014 13:22:51)

IZVORNA PORUKA: pepika

lowepover moze bit,vidjet cemo[sm=smiley36.gif] meni se na pocetku trudnoce odma poceo primjecivat stomacic, ja usla u jednu radnju ma ne znam da sam bila 10-ta sedmica kad meni ce zena hoce to bit novine[sm=zmeden.gif]

Nisi puno dobila, hajd postavi slikicu da vidimo tog "ogromnog" pupu[sm=smiley1.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

pepika -> RE: Fotografije nasih stomacica II (26.3.2014 13:28:47)

IZVORNA PORUKA: pepika

Nisi puno dobila, hajd postavi slikicu da vidimo tog "ogromnog" pupu[sm=smiley1.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] hocu,kad muzek dodje da me uslika pa stavim najkasnije do sutra.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sljedeća stranica >   >>