vilmica -> RE: Fotografije nasih stomacica II (20.3.2014 11:33:20)
|
IZVORNA PORUKA: lovepower vilmice i meni je 21. godina kazem mm svi ce govoriti gledaj one curice vec trudna Boze sacuvaj[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] dok jos malo porastemo i mi cemo objaviti sliku [sm=bravo.gif] Haha, sve znam kako se osjecas.. Ja bila u bolnici na Patologiji trudnoce 2 dana (radila serklaz) i tamo sve zene starije od mene, jos sve u 9. mjesecu. Jos ja dosla u svojoj pidzami, koja nije uopste siroka ali se meni u njoj uopste ne vidi stomak (kao sto vec rekoh samo u uskim haljinama se vidi) i svi mi kasnije govore mi kontamo sto je ova curica dosla, sta ce ona s nama trudnicama [sm=smiley36.gif] A kad kazem koliko mi je godina, svi odmah govore gdje si poletila tako mlada, a ja se ni jedne sekunde ne kajem, jer sve se moze stici kad se hoce, i fakultet i druzenje i bebica i muz... A sto je najgore, svi ti sto tako govore, i oni su prvo rodili cak i prije mene, al hajd, ja se ne zamaram time, bitno je da smo ja i muz sretni nasom odlukom, a sve ostalo je manje bitno. Uh danas me krenulo pisanje romana [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|